"Türkiye'nin Önderleri" programı ikinci mezunlarını veriyor

Lise öğrencilerine yönelik eğitim ve bireysel gelişim programı olarak hayata geçirilen "Türkiye'nin Önderleri", bu yıl ikinci mezunlarını verecek.

ABONE OL
GİRİŞ 19.05.2023 13:53 GÜNCELLEME 19.05.2023 13:53 EĞİTİM
"Türkiye'nin Önderleri" programı ikinci mezunlarını veriyor
"Türkiye'nin Önderleri" programı ikinci mezunlarını veriyor

ÖNDER İmam Hatipliler Derneğinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 30 il ve 4 bin öğrenciyle devam eden programdan bu yıl 492 genç mezun oluyor.

Türkiye'nin geleceğine yön verecek insanlar yetiştirmeyi amaçlayan programa İstanbul'dan katılarak mezun olan 82 gence, 21 Mayıs Pazar günü Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenecek törende sertifikaları verilecek.

​​​​​​​İlk mezunlarını geçen sene İstanbul'da 73 kişiyle veren Türkiye'nin Önderleri programından, bu sene İstanbul'da 82, Anadolu illerinde ise 410 öğrenci mezun oluyor.

Programın hedefleri arasında gençlerin birlikte gerçekleştirecekleri sosyal sorumluluk çalışmaları ve gönüllülük bilinci kazanması yer alıyor.

KAYNAK : AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR