YÖK Başkanı Erol Özvar'dan YKS adaylarına müjde

YÖK Başkanı Erol Özvar, YKS adaylarına "Çağın ihtiyaçlarına uyumlu olarak yeni programlar üzerinde sürekli çalışıyoruz. Bu yıl da mevcut programlara ek olarak yeni bazı programları sizlerin tercihlerine sunacağız." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2024 18:10 GÜNCELLEME 02.02.2024 00:57 EĞİTİM
YÖK Başkanı Erol Özvar'dan YKS adaylarına müjde
YÖK Başkanı Erol Özvar'dan YKS adaylarına müjde

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yaptığı yazılı açıklamada, 2024-YKS başvurularının bugün başladığını hatırlatarak, yoğun bir tempoyla sınava hazırlanan adaylara başarılar diledi, düzenli çalışmanın başarı getireceğini vurguladı.

"YENİ PROGRAMLAR ÜZERİNDE SÜREKLİ ÇALIŞIYORUZ"

Ülkenin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağının dijital teknolojilerdeki gelişmeler de göz önünde bulundurularak yetiştirilmesi için tüm programların sürekli gözden geçirildiğini ve güncellendiğini belirten Erol Özvar, sınava hazırlanan gençlere yönelik şu değerlendirmelerde bulundu:

"Yükseköğretim Kurulu olarak ülkemizin geleceği olan sizlerin, vizyon sahibi, donanımlı ve çok yönlü bireyler olmanızı arzuluyoruz. Yükseköğretimi akademi ile sınırlı olmayan, hayat boyu kullanacağınız pek çok kazanımın edinileceği bir yapıyla donatmak için adımlarımızı titizlikle atıyoruz. Bu kapsamda çağın ihtiyaçlarına uyumlu olarak yeni programlar üzerinde sürekli çalışıyoruz. Bu yıl da mevcut programlara ek olarak yeni bazı programları sizlerin tercihlerine sunacağız. Tüm üniversitelerimizle birlikte sizlere en iyi eğitimleri vermek üzere çalıştığımızı ve sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim."

YÖK Başkanı Özvar, gelecekleri için önemli olan bu sürecin gençler, aileleri ve ülke için hayırlı olmasını diledi.

 

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Metin 2 ay önce Şikayet Et
    3 oturum ücreti toplam 885 TL. Bu ücret ya hiç alınmamalı yada toplam 300 TL gibi makul bir ücret olmalı çok fazla. Sınav ücretlerine yapılan % 156 zammı kim izah edebilir.
    Cevapla
  • adalet 2 ay önce Şikayet Et
    Geldiğin günden beri üniversitelerin alt yapı, kaynak aktarımı, personellerin özlük hakkı üzerinde çalışman sıfır. Şovmenlik 100 devam üniversitedeki öğrenciler alt yapı yetersizliğinden labaratuvar eksikliğinden kıvrılıyor bunu biliyormusun. Kayak öğrenmeye çalışan birisine 100 saatlik konuşarak eğitim verip sonrada bu öğrenciyi sanayiye salmak ne kadar doğru. yahu CNC kağıt üzerinden
    Cevapla
  • 46 MARAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Müjde ne oluyor anlmadım.
    Cevapla
  • iBRAHİM öNSÖZ 2 ay önce Şikayet Et
    Yök gibi ne kadar gereksiz kurum varsa hepsi kapatılmalı . Hiçbir halta yaramıyorlar çünkü eğitim sisteminin hali ortada
    Cevapla
  • Dayan dalyan 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın başkan tüm üniversitelerde ikinci öğretimleri önce kapatalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR