Son dakika: Bakan Tekin, Türkiye'yi sarsan olay sonrası duyurdu: Hazırladık, geliyor...

Milli Eğitim Bakanı Tekin, eğitimcilere yönelik şiddete ilişkin "Öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı." ifadelerini kullandı. Tekin, Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili hazırlanan taslak metnin TBMM'ye geleceğini de duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2024 10:58 GÜNCELLEME 09.05.2024 12:59 EĞİTİM
Son dakika: Bakan Tekin, Türkiye'yi sarsan olay sonrası duyurdu: Hazırladık, geliyor...
Son dakika: Bakan Tekin, Türkiye'yi sarsan olay sonrası duyurdu: Hazırladık, geliyor...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ankara’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

"ÖĞRETMENLERİMİZİ ASLA KİMSEYE EZDİRMEYECEĞİZ"

Bakan Tekin, "Meslektaşlarımıza yapılan bu tür çirkin saldırıların son bulması için tüm gücümüzle mücadele etmeye kararlıyız. Öğretmenlerimizi asla kimseye ezdirmeyeceğimizi tüm Türkiye ile paylaşmak istiyoruz" dedi.

TBMM'YE GELİYOR

Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Hazırladığımız taslak metin önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisine gelecek." ifadelerini kullandı.

"ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ"

Bakan Tekin, eğitimcilere yönelik şiddete ilişkin "Öngörülen cezalar yüzde 50 oranında artırılmalı." diyerek, "Öğretmenlerimizin yanında olacağız" şeklinde konuştu.

OKULDAN ATILAN ÖĞRENCİ MÜDÜRÜ SİLAHLA ÖLDÜRDÜ

Geçtiğimiz salı günü, Eyüpsultan'da 17 yaşındaki Iraklı lise öğrencisi Y.K. kendisini okuldan attığını öne sürdüğü okul müdürüne silahla ateş etti. Y.K. kısa sürede yakalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan okul müdürü İbrahim Oktugan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 174 TÜMÜ
  • Adanalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Saçmalamayın siz devlet yönetiyorsunuz Kamu çalışanları bir bütündür Doktora ayrı yasa, Öğretmene ayrı yasa yarın birgünde örneğin itfaiyeciye saldırı olduğunda onadamı ayrı yasa veya Nüfuz Memuruna saldırı olduğunda onada ayrı yasamı çıkaracaksınız adam gibi tüm kamu çalışanlarını koruyacak bir yasa yapın her meslek gurubuna ayrı yasamı yapacaksınız bu ne saçmalık .
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Kısasa kısas olmalı
    Cevapla
  • fırat 1 hafta önce Şikayet Et
    yüzünde zerre tebessüm olmayanları bakan yapmayın hele milli eğitim bakanı asla yapmayın
    Cevapla
  • gribex 1 hafta önce Şikayet Et
    Liseler zorunlu olmaktan çıkarlmalı.
    Cevapla
  • okulda şiddet 1 hafta önce Şikayet Et
    Okulda öğretmenin yetkileri arttırılmalı. Disiplini sağlamada öğretmene destek verilmeli. Öğretmen sessiz bırakılırsa çocuklarımız akran zorbalığına maruz kalacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR