Gaziantep’ten LGS’de büyük başarı! Tüm şehirler arasında 6’ncı oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, LGS’de en yüksek puanı alarak Gaziantep’in büyükşehirler arasında 6’ncı sıraya oturmasını sağlayan 100 öğrenciye, Bosna Hersek gezisi hediye edeceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 13:14 GÜNCELLEME 04.07.2024 13:14 EĞİTİM
Gaziantep’ten LGS’de büyük başarı! Tüm şehirler arasında 6’ncı oldu
Gaziantep’ten LGS’de büyük başarı! Tüm şehirler arasında 6’ncı oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2024 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre Gaziantep’te başarılı olan 100 öğrenci için özel bir ödül açıkladı. Başkan Şahin, derece alan öğrencilerin Bosna Hersek'e düzenlenecek bir gezi ile ödüllendirileceğini müjdeledi.

Gaziantep, LGS sonuçlarına göre büyük bir başarıya imza atarak tüm büyükşehirler arasında en başarılı 6. şehir oldu.

Başkan Şahin, bu önemli başarıyı şu sözlerle değerlendirdi:

"Eğitim şehri Gaziantep mottosuyla çıktığımız bu yolda, tüm kaynaklarımızı eğitim için seferber ettik ve büyük bir aşama kaydettik. Bu başarı, bu gurur hepimizin. Amacımız ilk 3’e girmek, bunu da yine birlikte başaracağız."

Gaziantep’in eğitimdeki bu büyük başarısı, şehrin eğitimdeki kararlılığının ve yatırımlarının bir sonucu olarak görülüyor. Şehir, gelecek yıllarda da daha büyük başarılar hedefliyor.

KAYNAK : Haber7
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR