Yunanistan şartı kabul etti, IMF krediyi verdi

Yunanistan hükümetiyle, Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Avrupa Birliği arasında bir süredir devam eden yeni kredi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2017 22:15 GÜNCELLEME 02.05.2017 22:16 EKONOMİ
Yunanistan şartı kabul etti, IMF krediyi verdi
Yunanistan şartı kabul etti, IMF krediyi verdi

Yunanistan hükümeti, emekli maaşlarında kesinti ve vergi indirimlerini azaltma sözü verince, kreditörler yeni kredi verme kararı aldılar. Yunanistan Maliye Bakanı Euclid Tsakalotos, kamuoyuna anlaşmayı açıkladı.

Temmuz ayında vadesi dolan borcunu ödeyebilmesi için acil olarak 7.5 milyar euroluk bir fon bulması gereken Yunanistan'ın, kreditörlere verdiği sözleri bu ay sonuna kadar yasalaştırması bekleniyor.

Emekli maaşlarında indirim ve vergi indirimlerini azaltma dışında, enerji piyasasını da özel sektöre açması beklenen Yunanistan'ın bu konudaki adımlarının, 22 Mayıs'ta düzenlenecek euro bölgesi maliye bakanlarının toplantısında da onaylanması öngörülüyor.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 96 TÜMÜ
  • BabaKartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Imf acı daa şu sefil ruma Bak açlıktan nefesi kokiir Hi hi
    Cevapla
  • suat 6 yıl önce Şikayet Et
    oğlum şapa oturdunuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Sözlerin arasında türkiye aleyhine terörü desteklemek koruyup kollamakta olduğuna eminim
    Cevapla
  • DİKKAT 6 yıl önce Şikayet Et
    AB projesi sanıldığı gibi Avrupa milletlerini birleştirip tek bir devlet kurma projesi değil, şeytani aklın EURO ve faizi silah olarak kullanıp Avrupa devletlerini çökertme ve parçalama projesidir. Şeytani akıl, Müslüman ülkelerini parçalamak için Arap baharı ve özgürlük söylemleriyle BOP projesini uygularken, Avrupa ülkelerini parçalamak için EURO ve faiz ile AB projesini uyguluyor.
    Cevapla
  • Ers 6 yıl önce Şikayet Et
    REİS bunlara alın la paranızı dedi Tak kapıyı kapattı şimdi şunu yapın bunu yapın yemiyor artık biz nasıl istersek öyle olacak yani Biz MİLLETİZ Ne diyor REİS biz bu Milletin hizmetkarıyız işte senide Biz Dik duruşun Rabbimden başka kimseye boyun eğmediğin için SEVİYORUZ REİS SENİ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR