Alkış’tan Büro Memur-Sen’e ziyaret

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Zeynep Alkış, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz’ı ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 04.08.2017 12:47 GÜNCELLEME 04.08.2017 12:47 EKONOMİ
Alkış’tan Büro Memur-Sen’e ziyaret
Alkış’tan Büro Memur-Sen’e ziyaret

Büro Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Zeynep Alkış, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz ile görüştü. Görüşmede Zeynep Alkış ve Vecdi Yanbaz, Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin istişarelerde bulundu, 4. Dönem Toplu Sözleşme sürecini değerlendirdi.

Alkış: Daha Müreffeh Bir Türkiye’nin Mücadelesini Veriyoruz

Ziyarette konuşan Zeynep Alkış, Memur-Sen ve Büro Memur-Sen’in çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi. Memur-Sen ve Büro Memur-Sen’in emeğin ve haklının tarafında olduğunu vurgulayan Alkış, “Memur-Sen ve Büro Memur-Sen’imiz emeğin ve hakkın tarafındadır. Kamu görevlilerinin emeklerinin karşılığını almada verdikleri hak mücadelesinde en öndedir. 4. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri de başladı. Kamu Görevlileri ve ülkemize hayırlı olsun.

AK Parti iktidarımız alın terine ve akıl terine önem vermekle yetinmiyor, daha müreffeh bir Türkiye için büyük mücadele veriyor. Kadın istihdamının artırılması ve fırsat eşitliğinin sağlanması konusunda da hükümetimiz tüm kurumlarımızla koordinasyon ve işbirliği halinde çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Alkış konuşmasında, Memur-Sen ve Büro Memur-Sen’e 15 Temmuz davalarını ilk günden bu yana takip ederek, mahkeme önlerinde sürdürülen vatan nöbetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. 

Yanbaz: Kamu Görevlilerinin Beklentileri Karşılanmalı

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz ise ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yanbaz, 4. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmeleri hakkında ise, “4. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin süreciyle, sonucuyla hayırlı olmasını temenni ediyorum. Süreç sonunda verilecek kararlar ve varılacak uzlaşma;  kamu görevlilerinin sorunlarını çözmeli, beklentilerini ve taleplerini karşılamalı, motivasyonunu artırmalı, milletine hizmet etme iradesini ödüllendirmeli ve vatandaşı olduğu devletine, Türkiye’ye olan güvenini yükseltmeli” dedi.

Darbecilerden Hesap Sorulana Dek Nöbetteyiz

Sincan Cezaevi yerleşkesi mahkeme salonunda devam eden FETÖ davalarını yakından takip ettiklerini belirten Yanbaz, “Biz bu konuda netiz. FETÖ’nün üst aklından, mimarlarından, destekçilerinden ve tetikçilerinden yargı önünde hesap sorulsun istiyoruz. Taviz asla verilmesin diyoruz. Şehitlerimizi, gazilerimizi unutmayacağız. Cesaretlerini, ruhlarını ve vatanımızı bize emanet bırakan kahramanlarımızı asla unutmayacağız. Onların emaneti, emanetimizdir. Darbeciler hak ettikleri cezaları alana kadar mahkeme önlerinde vatan nöbetini sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

YORUMLAR 1
  • ekrem kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    insallah 4.dönem toplu sözleşme tüm üyelerimize hayırlar getirir. Bol kazançlı bereketli kazanımlar elde edilir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR