BİM'den iPhone X satışı!

iPhone X, BİM'de satışa çıkarılacak haberi oldukça ses getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2018 09:44 GÜNCELLEME 12.03.2018 09:44 EKONOMİ
BİM'den iPhone X satışı!
BİM'den iPhone X satışı!

Son dönemde en çok ses getiren telefonlardan olan Apple'ın iPhone X'in piyasanın oldukça altında satışlar yapan BİM'deki satış fiyatının ne kadar olduğu da merak ediliyor. iPhone X almak isteyenler BİM'de ürünü kalıp kalmadığını soruyor.

BİM, iPhone X hamlesiyle adından söz ettirdi. Daha önce Sony PlayStation 4, iPhone 7, iPhone 6S ve Apple ürünleri gibi çeşitli teknolojik ürünlerle vatandaşları sevindiren BİM marketler zinciri, bu defa da iPhone X cihazını satışa çıkardı. Sattığı ürünleri indirimli fiyatlardan satan BİM, iPhone X cihazını da oldukça ucuz bir fiyattan satışa sundu. 

 

İPHONE X BİM FİYATI NE KADAR?

Apple'ın son etkinliğinde tanıttığı iPhone X cihazı, akıllı telefon piyasasını alt üst etmişti. Barındırdığı özellikleri ve tasarımıyla eşsiz bir cihaz olan iPhone X'in en düşük Türkiye fiyatı 6.099 TL olarak (64 GB) duyurulmuştu. Ancak BİM, iPhone X cihazını 1.100 TL indirimli olarak 4.999 TL fiyat etiketiyle sattı.

Hepsiburada gibi büyük e-Ticaret mağazalarında 5.470 TL fiyat etiketiyle satışta olan iPhone X, BİM'de yaklaşık 500 TL'lik indirimle satıldı ve fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar, 9 Mart Cuma günü saat 09:00'dan itibaren BİM mağazalarına akın etti. Ürün kısa sürede tükendi.

Son olarak bu avantajlı kampanyanın neden BİM'in resmi internet sitesindeki 9 Mart 2018 Aktüel satış listesinde yer almadığına da açıklık getirelim. Apple'ın isteğiyle olduğu tahmin edilen duruma göre, BİM kampanyayla ilgili tüm detayları sadece fiziksel olarak satış yapılacak mağazalarındaki afişlerle yaptı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR