Motorine ikinci zam geliyor! 13 Nisan motorin fiyatları ne kadar oldu?

Motorin fiyatları ikinci kez zamlanıyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklamaya göre daha iki gün önce 17 kuruş zamlanan motorin bu geceden itibaren bir zam daha alıyor. Peki, zamlar sonrasında motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte, 13 Kasım Cuma güncel motorin fiyatları...

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2018 09:43 GÜNCELLEME 13.04.2018 09:44 EKONOMİ
Motorine ikinci zam geliyor! 13 Nisan motorin fiyatları ne kadar oldu?
Motorine ikinci zam geliyor! 13 Nisan motorin fiyatları ne kadar oldu?

Motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere ikinci zam geliyor. Son günlerde üst üste gelen zamlar sonrasında motorin fiyatları araç sahiplerinin ceplerini yakacağa benziyor. Peki, motorine ne kadar zam geldi? Motorin fiyatları ne kadar oldu? Zamlar sonrasında motorinin litre fiyatı kaç liradan işlem görecek? İşte, 13 Kasım Cuma günü güncel motorin fiyatları?

MOTORİNE İKİNCİ ZAM GELİYOR!

 

Geçtiğimiz gün Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) tarafından yapılan açıklama ile beraber motorinin litre fiyatına 17 kuruşluk zam gelmişti. 13 Kasım Cuma günü gece yarısından itibaren ise motorine ikinci zam geliyor.

Motorinin litre fiyatına yapılacak olan 13 kuruşluk ikinci zam ile beraber motorin fiyatları bir haftada 30 kuruş birden zamlanmış olacak. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası tarafından yapılan açıklamada; “Cuma gününden geçerli olmak üzere Motorin grubunda 13 kuruş fiyat artışı beklenmektedir. Benzin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor.” denildi.

13 KASIM MOTORİN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Motorine gelecek ikinci zammın ardından ,13 Kasım Cuma günü gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatları ortalama; 

- İstanbul’da 5,54 liradan 5,67 liraya,

- Ankara’da 5,51 liradan 5,64 liraya,

- İzmir’de ise 5,50 liradan 5,63 liraya çıkacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR