Forza Horizon 4'ün grafikleri göz kamaştırdı!

Forza Horizon 4'ün grafikleri, adeta gerçek hayata meydan okuyor. Serinin yeni yapımının görüntüleri ile gerçek görüntüler yan yana gelince, fark bir hayli az görünüyor

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2018 12:25 GÜNCELLEME 29.06.2018 12:25 EKONOMİ
Forza Horizon 4'ün grafikleri göz kamaştırdı!
Forza Horizon 4'ün grafikleri göz kamaştırdı!

Önümüzdeki ekim ayında satışa sunulacak olan Forza Horizon 4'ün grafikleri gerçek hayata adeta meydan okuyor. IGN'in hazırladığı bir video, oyunun görüntüleriyle gerçek hayattaki görselleri karşı karşıya getirdi. Sonuç hayli şaşırtıcı.

Oyunun İngiltere ve İskoçya'da geçen görüntülerini aynı lokasyonlardan ve yaklaşık açılardan çekilmiş fotoğraflarla karşı karşıya getiren IGN, Forza Horizon 4'te görsel detaylara ne kadar önem verildiğini gözler önüne sermiş oldu.

 

Forza Motorsport serisine nazaran daha arcade bir oynanış sunan Forza Horizon serisi, eğlenceyi ön plana alıyor ve geniş otomobil yelpazesiyle keyifli saatler vadediyor.

Forza Horizon 4 yanlışlıkla yayınlandı!

2 Ekim'de piyasaya sürülmesi beklenen Forza Horizon 4, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Oyunu yanlışlıkla ön yüklemeye açan yetkililer, durumu fark ettikten sonra hem oyunu kaldırdı hem de yaşanan olaya ilişkin bir açıklama mesajı yayınladı. Olayın isteyerek yapılmadığının altını çizen yetkililer, şu an için kullanıcıların oyunu silmekte özgür olduklarını belirtti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR