Musk'tan şaşırtan U dönüşü!

Geçtiğimiz günlerde Tesla`yı borsadan çekme kararı alan Tesla'nın CEO'su Elon Musk, bu kez yaptığı yeni açıklamada bu kararından vazgeçtiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2018 11:43 GÜNCELLEME 26.08.2018 11:43 EKONOMİ
Musk'tan şaşırtan U dönüşü!
Musk'tan şaşırtan U dönüşü!

Tesla'nın CEO'su Elon Musk, geçtiğimiz günlerde açıkladığı Tesla'yı borsadan çekme kararından vazgeçti. Bu kez Tesla'nın halka açık kalmasının daha iyi bir yol olduğunu söyleyen Musk, şirketin halka açık kalmasına karar verdiklerini açıkladı. 
 
Tesla'nın CEO'su Elon Musk, 7 Ağustos'ta sürpriz bir açıklama yaparak Tesla'yı borsadan çekmeyi planladığını duyurmuştu. Musk'ın bu açıklamasının ardından hisseler 322 dolara kadar gerilemişti.
 
Yaşan bu düşüşün ardından yönetim kurulu ile bir toplantı yapan Musk, toplantının ardından şirketin internet sitesinden yaptığı açıklamada "Yönetim kuruluna Tesla için en iyi adımın borsada kalmak olduğunu söyledim. Onlar da bunu kabul ettiler" dedi.
 

YORUMLAR 3
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    ala vere dala vere
    Cevapla
  • şems 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce çekiliyoruz diye açıkla. Hisseler yarıya düşsün. Sonra vazgeçtik de. yarı fiyattan tekrar hisseleri topla. kısa yoldan milyarlarca doları kap köşeyi dön. Oh ne güzel.
    Cevapla
  • jet fadıl 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın hareketleri sanki jet fadılı anımsatıyor. Ortada fazla bişey yok. Naylon gösterilerle yada bir kaç tane yeni modern oyuncakla ortaya çıkıp, birkaç ay içinde sönüyor. Uzak durmak lazım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR