AB İngiltere'ye resti çekti! İki ay içerisinde...

AB, Çin ürünlerinin ithalatında yaptığı `hile` nedeniyle İngiltere`den talep ettiği 2,7 milyar euroluk ödemeyi iki ay içerisinde yapmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.09.2018 14:37 GÜNCELLEME 24.09.2018 14:39 EKONOMİ
AB İngiltere'ye resti çekti! İki ay içerisinde...
AB İngiltere'ye resti çekti! İki ay içerisinde...

AB, bazı ithalatçıların Çin ürünlerinin ithalatında yaptığı 'hileyi' görmezden gelmesi nedeniyle İngiltere'den talep ettiği 2,7 milyar euroluk ödemeyi iki ay içerisinde yapmasını istedi.
 
AB, İngiltere'nin ithalatçıların bazı ürünlerde yaptıkları gümrük sahtekarlıklarını görmezden geldiği gerekçesi ile 2,7 milyar euroluk gümrük vergisi kaybı yaşandığını belirterek bu ülkeden zararının karşılanmasını talep ediyor.

İngiltere'nin Çinli ithalatçıların tekstil ve ayakkabı ürünlerinde yazdıkları sahte faturalara göz yumduğunu iddia eden AB'nin talep ettiği bu miktar Çin'den 2011-2017 döneminde yapılan ithalatı kapsıyor.

 

 

YORUMLAR 2
  • Zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    Avvrupalılar çok dürüst canım. Sol zihniyet bize yıllarca avvrupayı örnek gösteriyordu. Avrupa şöyle dürüst böyle insancıl vs. Bende hep şunu diyordum onlara. Avrupalılar şu an tok. Bi aç kalsınlar bakalım birbirlerini yemiyorlar mı? Nitekim 1.dünya savaşında aç kalan almanlar insan eti yemiştir. Bu da bir gerçek. Şimdi yavaş yavaş birbirlerinin ayağını kaydırmaya başladılar. Allah kendi aralarında davamını bol bol getirsin .
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Ab sen ingilizi tanimamisin kafa tutuyorsun senin basina ne coraplar örer bu ingilizler iki yakan bir araya gelmez
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR