'Dolar önce yükselecek sonra düşecek'

Citigroup stratejistlerinin tahminine göre ABD doları, önemli piyasa paraları karşısında önce yükselecek, sonrasında ise düşecek.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2018 17:15 GÜNCELLEME 19.11.2018 17:15 EKONOMİ
'Dolar önce yükselecek sonra düşecek'
'Dolar önce yükselecek sonra düşecek'

Aralarında Jeremy Hale'ın da bulunduğu Citigroup stratejistlerinin müşteri notunda, ABD ara seçimlerinin ardından seçim sonuçlarının beklendiği gibi gelmesine karşın doların yükseldiği, dolardaki pozisyonlanmanın yukarı yönlü olduğu, hisse senetlerinin düştüğü ve faizlerin gerilediği belirtildi.

Citigroup notunda “Anlaması zor olan bu kısa vadeli hareketler, traderlar ile analistleri hüsrana uğratmayı ve kısa vadeli görünümü saptamayı zorlaştırmayı sürdürecek” dendi.

Bankanın stratejistlerinin tahmini ABD dolarının G-10 paraları karşısında gelecek üç ayda yüzde 1 değer kazanmasını, 6-12 aylık vadede ise yüzde 2 değer kaybetmesi yönünde.

 

YORUMLAR 4
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    tuzaklama yöntemi başlanmıştır dolarcılar dolar almaya başlasın.
    Cevapla
  • Hur adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu senaryolar belki 50 sene once yazildi bugun uygulaniyo munafik toplumlar AALLAH a kulluk yerine kafasini fitneciliye calistirir
    Cevapla
  • Nostradamus 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet! Ben Söyledim. O Kadar.
    Cevapla
  • ahmi 5 yıl önce Şikayet Et
    FAL açılmış. Yada birileri fal açmış. Yani yükselince heyecanlanmayın demek bu. Dolar üzerinden fiyatı belirlenen hiç bir ürünü hayatıma sokmamaya çalışıyorum. Fedakar olmak gerek. ne için geleceğimiz için. Hıyanet edenlerin ALLAH belasını verir veriyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR