Bakan duyurdu! Yüzde 30 daha fazla ödeme yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çiftçilerin döviz kurlarından etkilendiğini ve TMO'nun satın alma yaparken daha yüksek fiyat vereceğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2019 17:34 GÜNCELLEME 09.03.2019 17:34 EKONOMİ
Bakan duyurdu! Yüzde 30 daha fazla ödeme yapılacak
Bakan duyurdu! Yüzde 30 daha fazla ödeme yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, dövizden en çok etkilenen sektörün tarım sektörü olduğunu belirterek, "İnşallah bu sene Toprak Mahsulleri Ofisi olarak sizlerin mahsullerinizi ürünlerinizi en iyi fiyatla alacağız. En az yüzde 25-30 daha fazla ödeyerek alacağız" dedi.

 

 

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • dolar 5 yıl önce Şikayet Et
    Elin doları hersey gayet normaldi ve baska secenekte kalmamisti ben ne dolar ne de altin bilirdim borc borctur oderim tas patlasa bir milyar fazla olur dediler sonra bir patlama yasandi ki cikmaza girdim. Dolar ile altinin hic mi dusme ihtimali yok acaba
    Cevapla
  • evet_isyan 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş yapmayın arkadaşım akıl verme de biraz para gönder arkadaşa! Sizin gibilerin sözünü dinleyip zor duruma girmiş arkadaş, destek verin; yoksa kılavuzu karga olan misaline dönecek iş.
    Cevapla
  • Elin Doları ile 5 yıl önce Şikayet Et
    Düşer Kardeşim, seçimlerden sonra düşer. Bunlar, bir ülkeye cökebilmek için yada o ülkenin yönetimini kendi uşaklarının Kontrolüne verebilmek için, mevcut yönetimi itibarsizlaştirmaya çalismaktan başka birşey değiĺ. Sende bundan sonra lütfen Kendi aklını ve fikrini kullan. Onlar öyle dedi bunlar böyle dedi seni ordan buraya savurur. Yapacaksan Hata onuda Kendin yap ama başkasının sözü ile yaparsan o seni çok yorar.
    Cevapla
  • dolar 5 yıl önce Şikayet Et
    Beş bin doları 4 tl olugu zaman borc aldim ve yukseldikce yukseliyor altin ha keza oyle ne olacak bu hal anlamiyorum faize dusmemek icin dolar altin borcuna girdim faizden daha buyuk bir zarara soktu Rabbim cikis yolu ihsan et
    Cevapla
  • Fikri 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olarak doğrusunun yapmışsın kardeşim Allah CC yardımcın olsun. Tl ile faizsiz alamayacaktın belki de.
    Cevapla
  • Elin Doları ile 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimcin olsun. Ama buda sana ders olsun, bilmedigin sularda yüzersen, batma ihtimalin yüksek. Mensubu oldugun ülkenin Para birimi ile yap isini, basin daha az agrisin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR