Ücretsiz yemek veren Nusret 8.5 milyon TL harcadı

Dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları şubelerine davet ederek hazırladığı özel menüyü toplam 14 bin 500 kadına ücretsiz servis etti. Toplam 10 ton et dağıtan Gökçe'nin bu davranışı; 8.5 milyon TL'ye mal oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2019 12:42 GÜNCELLEME 11.03.2019 12:42 EKONOMİ
Ücretsiz yemek veren Nusret 8.5 milyon TL harcadı
Ücretsiz yemek veren Nusret 8.5 milyon TL harcadı

Tuz serpme (saltbae) hareketiyle tanınan Nusret Gökçe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, şubelerine gelen kadınlara ücretsiz özel bir menü ikram etti.

 

Nusret, Instagram'dan yaptığı açıklamada, toplam 14 bin 500 kadına ücretsiz servis yaptığını duyurdu. Nusret paylaşımında şunları not düştü:

"Bütün dünyadaki Nusr-Et'lerde 14 bin 500 kadını misafir ettik. Gönül isterdi ki bütün kadınları misafir etmek ama bir gün o da olacak. Ayağınıza sağlık. Siz olmasaydınız biz olmazdık."

 

8.5 milyon TL'ye mal oldu

Nusret Gökçe, hissedarı olduğu şirketin imkanlarını sonuna kadar zorladı. Toplam 10 ton et dağıttı. Gökçe'nin bu davranışı; 8.5 milyon TL'ye mal oldu. Gökçe'ye teşekkür eden kadınlar ise "Çok mutlu olduk" diye konuştu. Kadınlar gününde ikram edilen bir kişilik menülerde 300 gr lokum etin yanı sıra; salata, meşrubat ve tatlı vardı.

YORUMLAR 50 TÜMÜ
  • Beyaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Vergiden düşmezler inşallah
    Cevapla
  • gyrexis 5 yıl önce Şikayet Et
    ucuza reklam oldu işte para verse bu kadar büyük reklam olmazdı :D
    Cevapla
  • Urfalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam camii yapmış analara yardım yapıyor gizli hayırlarını bilmiyoruz da . Eee oraya giden de cebi dolu adam . Velhasıl kazancı yasal zekatı vermeyenler düşünsün
    Cevapla
  • Gayserinin Yillisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim Allah rızası için versene vereceksen. Kadınlar günü de neyin nesi. Bu şov değil de nedir? Hayır mı etmiş oldun şimdi?
    Cevapla
  • Dadas 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir dadasa bu yakisir..ama yetmez yokluktan geldin sen nusret,afrika ve dunyanin cesitli yerlerindeki muhtac insanlarada yardim etmeni temenni ediyoruz.belkide ediyorsundur bilemeyiz ama helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR