HalalBooking ile Kuveyt Türk işbirliğine gitti

Dünyanın en iyi helal seyahat sitesi HalalBooking.com, Türkiye'nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk ile co-branding anlaşması yaptı. Yapılan anlaşmaya göre Kuveyt Türk müşterileri HalalBooking.com üzerinden yapılacak konaklamalarda yüzde 20'ye varan indirim imkânından yararlanabilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2019 15:58 GÜNCELLEME 09.04.2019 16:01 EKONOMİ
HalalBooking ile Kuveyt Türk işbirliğine gitti
HalalBooking ile Kuveyt Türk işbirliğine gitti

Dünyanın en iyi helal seyahat sitesi HalalBooking.com, Türkiye'nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk ile co-branding anlaşması yaptı. Kuveyt Türk müşterilerinden Sağlam Gold Kart, Sağlam Platinum Kart ve Özel Bankacılık Kredi Kartı sahipleri, bir yıl boyunca ücretsiz şekilde HalalBooking Loyalty Club Platinum veya Diamond üyeliği ile HalalBooking.com üzerinden yapılacak konaklamalarda yüzde 20'ye varan indirim imkânından yararlanabilecek.

2009 yılından bu yana turizm sektöründe hizmet veren HalalBooking.com’un Satış ve Pazarlama Grubu Başkanı Ufuk Seçgin, “Hem HalalBooking hem de Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın ortak hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak bir projede bir araya gelmenin müşterilerimiz için faydalı olacağını düşündük. Her iki şirket de helal bilinçli müşterileri için en son teknolojiyi kullanarak yüksek düzeyde müşteri hizmeti ve müşteri deneyimi sunuyor. Türkiye'de bir ilk niteliğindeki bu işbirliği bizi çok heyecanlandırıyor. Eminiz ki Kuveyt Türk müşterileri de bu eşsiz fırsattan faydalanmak isteyeceklerdir. Zira bu işbirliğimiz helal bilinçli müşteriler için eşsiz fırsatlar sunuyor” dedi.



Yaklaşmakta olan turizm sezonu da dikkate alınarak yapılan anlaşma kapsamında Kuveyt Türk müşterilerine ekstra imkân ve fırsatlar sunulduğunun altını çizen Ufuk Seçgin, “Türkiye’nin öncü ve yenilikçi katılım bankalarından Kuveyt Türk’ün Sağlam Gold Kart, Sağlam Platinum Kart ve Özel Bankacılık Kredi Kartına sahip müşterileri, bir yıl boyunca ücretsiz şekilde HalalBooking Loyalty Club Platinum veya Diamond üyeliğiyle HalalBooking.com üzerinden yapacakları konaklamalarda yüzde 20'ye varan indirim imkânından yararlanabilecek” diye konuştu.

HalalBooking.com, kullanıcı dostu çevrimiçi arama ve rezervasyon platformuyla dünya çapında helal özellikli otel ve villalarda konaklama imkânı sunuyor. HalalBooking, konaklama alanlarında, helal yiyeceklere erişimin ve alkolsüz mekânların sağlanması ile bayanlara özel plaj imkânlarının, SPA merkezlerinin ve yüzme havuzlarının olup olmadığının helal özellikli filtreler sayesinde tespit ediyor ve tüketicilere alternatifler sunuyor.

Türkiye’de 1989 yılında faaliyetlerine başlayan Kuveyt Türk ise müşterilerinin faizsiz finans prensibiyle bankacılık işlemlerini yapmalarına imkân sağlıyor, inovatif yaklaşımlarla müşterilerine yenilikçi finansal ürün ve hizmetler sunuyor. Her iki şirket de ürün ve hizmet kaliteleriyle global alanda birçok ödüle layık görüldü.  

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR