SunExpress ile Antalya – Prag uçuşları başlıyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2019 yaz sezonunda da Türkiye - Avrupa arasındaki uçuşlarını arttırmaya devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2019 11:42 GÜNCELLEME 28.05.2019 11:42 EKONOMİ
SunExpress ile Antalya – Prag uçuşları başlıyor
SunExpress ile Antalya – Prag uçuşları başlıyor

Antalya’yı hem iç hem dış hatlarda direkt seferlerle en fazla noktaya bağlayan havayolu SunExpress, 11 Haziran tarihi itibariyle Antalya – Prag uçuşlarına başlıyor.

 

Yaz sezonu uçuşları kapsamında Antalya’dan Avrupa’nın gözde destinasyonları Oslo, Eindhoven ve Göteborg’a direkt tarifeli seferlerle uçmaya başlayan SunExpress, 11 Haziran itibariyle de dünyanın en çok ziyaret edilen turizm başkentlerinden Prag’ı uçuş ağına ekliyor. 

SunExpress, 2019 yazında SunExpress’in merkezi olan Antalya’ya 3.7 milyon koltuk ile tarihinin en yüksek arzını gerçekleştiriyor. Mevcut birçok hatta da uçuş frekansını arttıran havayolunun 2019 yazında Antalya’dan sunacağı toplam dış hat destinasyon sayısı 36’ya yükseliyor. Yeni destinasyonlara ek olarak SunExpress, 5 Ağustos itibariyle de Almanya’nın Friedrichshafen kentine uçmaya başlıyor. 

 

İç hatlarda ise Antalya’yı direkt seferlerle Adana, İzmir, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Samsun, Trabzon ve Van’a bağlayan SunExpress, Antalya’dan Türkiye’nin 8 şehrine uçuş gerçekleştiriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR