Alattin Gülal'dan flaş fındık açıklaması

Fındık sezonunun yaklaşması ile birlikte fındık piyasası hareketlenmeye başladı, Alattin Gülal hareketlenen fındık piyasası hakkında önemli açıklamalar yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.06.2019 10:37 GÜNCELLEME 12.06.2019 10:37 EKONOMİ
Alattin Gülal'dan flaş fındık açıklaması
Alattin Gülal'dan flaş fındık açıklaması

Fındık Piyasasında iniş çıkışlar, sezonun açılmasına 2 ay kala artmaya başladı. Türkiye Meyve Üreticileri Birliği Genel Başkanı Alaettin Gülal ile yaptığı röportajda 2019 fındık piyasası hakkında önemli açıklamalar aldı.

 

Geçen Fındık sezonunda Ordu'da yaşanan sel felaketi fındık piyasasına ve Fındığın baş kenti sayılan Ordulu Fındık üreticilerini oldukça etkiledi.

BU SENE FINDIK YÜZLERİ GÜLDÜRECEK 

 

Türkiye Meyve Üreticileri Birliği Genel Başkanı Alaattin Gülal "Daha fındık sezonunun açılmasına 3 ay var ama fiyatlar bu sene geçen seneden iyi olacak çünkü Hükümet FİSKO birlikte bu işe el attı bu sene fındık fiyatları iyi olacak geçen sene orduya vuran sel bu sene oluşan fındığı etkilemiyor bu sene fındık bol ama tabi ne olacağı belli olmaz Allah’ın işi sel oluyor dolu oluyor ama şuan için fındıkta bol fiyatlarda iyi üretici rahat olsun bu sene fındık yüzümüzü güldürecek" diye açıkladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR