Hepsi unutuldu! Yarın satılacak

Yolcuların toplu ulaşım araçlarında unuttuğu ve muhafaza süreleri dolan eşyalar, açık artırma yöntemiyle satılacak - İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Karaköy Gar Binası'nda satılacak eşyalar arasında; cep telefonu, fotoğraf makinesi, tablet, harici güç kaynağı (powerbank), MP3 çalar, saat ve gözlük ile bunların aksesuarları bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2019 16:29 GÜNCELLEME 01.07.2019 17:14 EKONOMİ
Hepsi unutuldu! Yarın satılacak
Hepsi unutuldu! Yarın satılacak

Vatandaşların İstanbul'daki toplu ulaşım araçlarında  unuttuğu ve İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nce muhafaza edilme süreleri dolan  eşyalar, satışa sunulacak. 
 
İETT'den alınan bilgiye göre, otobüsler, duraklar, metro, tramvay,  metrobüs araçları ve istasyonlarında unutulan ve yetkililere teslim edilen tüm  bulunmuş eşyalar, kayıt altına alınarak muhafaza ediliyor. Sahibi çıkmamış,  teslim edilmemiş ve muhafaza süreleri dolmuş tüm bulunmuş eşyalar,  ayrıştırılıyor. Kullanılmamış  giysi, çanta, kitap, kırtasiye malzemesi türü  eşyalar Türk Kızılayı’na bağışlanıyor.

Sahibine teslim edilemeyen elektronik ve elektrikli eşyalar bir yıl  boyunca muhafaza ediliyor. Bekleme süreleri dolan eşyalar, daha sonra ihale  komisyonu nezaretinde tüm teknik değerlendirmeleri yapıldıktan sonra açık  arttırma ihale usulü ile satışa sunuluyor.
 
Bir yıldır İETT'de bekletilen eşyalar yarın satışa sunulacak. Diz üstü  bilgisayar, cep telefonu, fotoğraf makinesi, tablet, harici güç kaynağı  (powerbank), MP3 çalar, saat ve gözlük ile bunların aksesuarları satılacak yarın  09.00-12.00 saatleri arasında İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Karaköy Gar  Binası'nda açık artırma yöntemiyle satılacak.
 

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR