Emekli maaşına ekstra 1000 TL! Ödemeyi almak için gereken şartlar...

Emekli maaş zamlarının belli olmasının ardından gözler şimdide 2019 emekli promosyon ikramiyesine çevrildi. Henüz promosyon almamış emekli vatandaşlar, bir bankayı seçip maaş taahhüdünde bulunduğunda emekli promosyon ikramiyesi almaya hak kazanıyor. Peki hangi banka kaç TL emekli promosyon ikramiyesi veriyor? İşte bankaların emekliler için yaptığı zamlı promosyon ödemeleri...

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2019 17:08 GÜNCELLEME 24.07.2019 17:08 EKONOMİ
Emekli maaşına ekstra 1000 TL! Ödemeyi almak için gereken şartlar...
Emekli maaşına ekstra 1000 TL! Ödemeyi almak için gereken şartlar...

Emekli maaş zamları belli oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri şimdide promosyon ödemelerini merak etmeye başladı. Emekliler, bankaya '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdü vererek promosyon alma imkanına kavuştu. Bankalar promosyon hayata geçtiğinde, emeklilere maaşlarına göre 300, 375, 450 lira tutarında ödeme yaptı. Yapılan kampanyalarla birlikte emekli promosyonlarına zam geldi. Bunun yanında, düşük faizli kredi, ücretsiz eft gibi ek fırsatlar da sundu. Peki Halkbank, Vakıbank, Ziraatbankası başta olmak üzere bankalar 2019 yılı itibariyle emekli promosyonları kaç TL olarak belirledi.

 

 

Emekliye Promosyon Zammı

HALKBANK 

 

 

Halkbank’ta 1.000 TL altında emekli maaşı alanlara 300 TL, 1.000 TL ile 2.000 TL arasında emekli maaşı alanlara 375 TL, 2.000 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 450 TL tutarında promosyon ödemesi yapılıyor.  Emekli maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Halkbank aracılığıyla alacağına dair başvuruda bulunanlar promosyon ödemesinden yararlanabiliyor.

AKBANK

450 liraya varan promosyon veriyor. Tüm bankaların ATM'lerinden ayda 2 kez ücretsiz para çekme, bedava havale ve EFT, bireysel kredilere özel faiz oranı gibi imkanlar sunuyor.

DENİZBANK

450 liraya varan promosyon ödüyor. Bankaya emekli maaşı müşterisi kazandıranlara da her emekli için 100 lira veriyor. Marka işbirlikleriyle indirimli alışveriş imkanı sunuyor. Kredilerde özel faiz, Bonus kartıyla otomatik ödeme talimatı verenlere 3 ay doğalgaz faturasında yüzde 10 indirim gibi uygulamaları da bulunuyor.

FİBABANKA

Maaşa göre 330, 415, 500 lira promosyon veriyor. Tüm ATM'lerden ücretsiz maaş çekme, kredilerde ve mevduatta özel faiz imkanı sunuyor, hesap işletim ücreti almıyor.

GARANTİ BBVA

Maaşını bankaya taşıyanlara, 450 liraya varan promosyona ek, 150 lira bonus fırsatı sunuyor. Paramatiklerde özel menü ile maaşları tek tuşla kuruşu kuruşuna çekme imkanı, kredilerde indirimli faiz oranı sağlıyor.

ING

Emekliye 450 liraya varan promosyon, emekli yakınını bankaya getirenlere de 100 lira nakit veriyor. Hesap işletim ücreti almıyor, özel faizli kredi, telefon bankacılığından direkt özel müşteri temsilcisine bağlanma, ücretsiz tıbbi danışmanlık ve ambulans gibi imkanlar sunuyor.

İŞ BANKASI

450 liraya varan promosyon veriyor. Kredi kartları için yıllık ücret almıyor, vadeli mevduata ve kredilere özel faiz, ücretsiz havale ve EFT imkanları sağlıyor.

ŞEKERBANK

450 liraya varan promosyon ödüyor. 2 otomatik ödeme talimatı verenlere 150 lira daha promosyon hediye ediyor. Ücretsiz havale ve EFT, hesap işletim ücreti muafiyeti, şubede işlem önceliği, eve teslim maaş hizmeti gibi imkanlar sunuyor.

TEB

450 liraya varan promosyon veriyor. Emekli yakınını yönlendirenler de 100 lira nakit kazanıyor. Emekliler, 5 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçlarını yüzde 1.99 faiz oranıyla TEB'den karşılayabiliyor. Kredidede 3 ay taksit erteleme imkanı da var.

EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emekli maaşlarını bankalardan alan vatandaşlar için uygulamaya sokulan promosyon; maaşlarını anlaştıkları bankadan üç yıl almak şartıyla bir kereye mahsus olarak emeklilere verilen ödemeye denmektedir.

Emekli İkramiyesi

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

13 milyon Bağ-Kur, SSK ve Emekli sandığı emeklisinin yine emekli ikramiyelerinde olduğu gibi emekli maaşlarının da bayram öncesi yani 5-9 Ağustos tarihleri arasında hesaplara yatması bekleniyor.

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Kurban Bayramı da 11-14 Ağustos’ta kutlanacak. İkinci ikramiyenin de 5-9 Ağustos’ta ödenmesi planlanıyor. İkramiye ödemelerinin yapılacağı kesin tarih Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından duyurulacak. Hükümet, 30 Nisan 2018’de emeklilere, dul ve yetimlerine, her yıl iki dini bayram öncesi 1.000 lira ikramiye verilmesini kararlaştırmıştı. İkramiyenin verileceği tarihe kadar emekli olanlar da 1.000 liralık ikramiyeden yararlanabilecek.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • ARIF 4 yıl önce Şikayet Et
    Intibak yasasindan hic konusulmuyor intibak meclise ne zaman gelecek
    Cevapla
  • Yesim 4 yıl önce Şikayet Et
    Denizli Yorumcu sen inșaattasin diye seni 45 yașinda emekli yapiyoruz, Oldumu. Birakin bu saçmaligi herkes 65 yașini bekleyecek o kadar. Dünyanin neresinde var 40 yasinda emekli olmak
    Cevapla
  • Mumin kul 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada 60 yasindaki adami 45 yasinda zannediyosun okadar rahat adamlar
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana. Çok dogru söz. Ben 55 yașindayim seve seve 63 yașima kadarda çalișmak isterim. DENIZLI yorum sana ibret olsun. Tembelligi birak çaliș
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    ziraat bankası devlet bankası ama çalışanlar devlet memuru olduğu için maaş ğaranti olunca hiç uğraşmıyor pramasyon veye başka şeylerle nasıl olsa maaş ğaranti tabi
    Cevapla
  • Elif 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeșim çalișin birikim yapin, ne bu herkesin agzinda ne zaman emekli olabilirim dolașip duruyor, Ben 47 yașimda emekli oldumda ne oldu, aldim 2800.TL para, Insan emekli olunca hayat standartlarida düșüyor, 2.arabami satmak durumunda kaldim ,edremitteki yazligimida zorunlu olarak elden çikarttim, Yani emeklinin iși her daim zor.
    Cevapla
  • GSli 4 yıl önce Şikayet Et
    kadinlarda 52 erkeklerde 55 yas ideal bence.az yas turkiye ekonomisine ve kadinlara zarar (erkek kadina musallat oluyor) daha fazlasida insanlara ve genc nesillere zarar
    Cevapla
  • Denizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Gel seni inşaat ta 65 yaşına kadar çalıştıralım. Hayat standartın düşmesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR