Elon Musk'tan Zuckerberg'e darbe: Facebook'u silin

Tesla ve Spacex'in kurucusu Elon Musk, Twitter hesabından yaklaşık 31 milyon takipçisine Facebook hesaplarını silme çağrısı yaptı. Musk, 2018 Facebook’un veri sızdırdığının ortaya çıkması üzerine 2 hesabını silmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.02.2020 21:43 GÜNCELLEME 11.02.2020 21:47 EKONOMİ
Elon Musk'tan Zuckerberg'e darbe: Facebook'u silin
Elon Musk'tan Zuckerberg'e darbe: Facebook'u silin

Daha önce Tesla ve Spacex'in Facebook hesaplarını silen Elon Musk bu kez takipçilerine Facebook kullanmamaları yönünde çağrıda bulundu.

 

''FACEBOOK DEVRİ BİTTİ''

Elon Musk mesajında "Facebook'u silin, Facebook devri bitti" diye yazdı. Musk bu açıklamayı ünlü komedyen ve oyuncu Sacha Baron Cohen'in Facebook'u eleştiren mesajina yanıt olarak paylaştı. 

 

Cohen ise mesajında "Facebook hükümetler tarafından denetlenmeli, bir imparator tarafından yönetilmemeli" diye yazdı.

Musk, 2018'de Facebook'un,  87 milyon kullanıcısının kişisel bilgilerini sızdırdığının ortaya çıkması üzerine #deletefacebook (Facebook'u sil) kampanyasına destek vererek şirketleri Tesla ve Spacex'in Facebook hesaplarını silmişti. 

Musk, Facebook'a bağlı Instagram'daki kişisel ve şirket hesaplarını ise açık tutuyor. Musk, Instagram için "Fena değil, çatı şirketinden oldukça bağımsız hareket ediyor"  ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : ntv
YORUMLAR 2
  • blob 4 yıl önce Şikayet Et
    benim sosyal bataklıkla işim yok ama, ama yaptığım iş icabı ne hangi durumda haberdarım, Facebook dedikleri şey şu an köhnemiş bir sabahçı kahvesi ve verilerinizi silmek diye bir şeyleri halen yok bildiğim kadar, hesabı devre dışı bırakıyorlar o kadar, zamanında üye olurken okudum kabul ediyorum dendi, gayrı dönüşü yok.
    Cevapla
  • Önce vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence de silinmeli. Tum veriler ellerinde. Dostluklara da zarar veriyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR