İŞKUR üzerinden en az lise mezunu ATT personel alımı yapılacak!

İŞKUR üzerinden ATT alımı yapılacak. Farklı illerde özel sektörde görevlendirilecek olan Acil Tıp Teknisyeni adaylarından en az lise mezunu olma şartı aranıyor. İşte başvuru şartları ve merak edilen diğer detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 27.02.2020 10:53 GÜNCELLEME 27.02.2020 10:54 EKONOMİ
İŞKUR üzerinden en az lise mezunu ATT personel alımı yapılacak!
İŞKUR üzerinden en az lise mezunu ATT personel alımı yapılacak!

İŞKUR üzerinden ATT personel alım ilanı yayınladı. Özel sektörde istidam edilecek olan Acil Tıp Teknisyeni ilan iş kur haricinde farklı iş ilanı platformlarında da yer buldu. Engelli ve Normal statüde alımı yapılacak ATT personelleri için en lise mezunu olma şartı aranılanlar arasında. Peki ATT başvuru şartları neler? Nasıl başvuru yapılır?

 

 

ATT BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ve özel sektörde görevlendirilecek olan ATT alımı başvuru şartları şu şekilde:

- En az Sağlık Meslek Lisesi mezunu,

 

 

- Tercihen deneyimli,

- Ms Office programlarını kullanabilen,

- Güler yüzlü, sabırlı, ekip çalışmasına yatkın,

- Askerlik yükümlülüğü bulunmayan,

- B sınıfı ehliyete sahip aktif araç,

- Ambulans kullanabilen,

- Görevini yapmasına engel herhangi bir durum olmamak,

- 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak

İŞKUR ÜZERİNDEN NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR üzerinden yayınlanan ATT personel alımı ilanına başvuruda bulunabilmek için öncelikle aşağıdaki linke tıklayınız. Resmi İŞKUR sayfası üzerinden başvuru şartlarını eksiksiz taşıdığınız açık ilanlar için giriş yaparak başvur seçeneğine tıklayınız.

İŞKUR ACİL TIP TEKNİSYENİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR KAYDI NASIL YAPILIR?

İŞKUR aracılığı ile yayınlanan iş ilanlarındaki pozisyonlara başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların öncelikle İŞKUR resmi adresine kaydolması gerekiyor. İş arayan vatandaşlar, 'iskur.gov.tr' adresinden TC kimlik numarasıyla açık iş ilanlarına başvuru yapabiliyor. Yahut İşkur il müdürlüklerinden de sisteme üye olup, istedikleri boş kadrolara başvuruda bulunabiliyor.

Türkiye İş Kurumu tarafından kayıt olabilme koşulu şu şekilde açıklanmıştır, "İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları ve kayıt esnasında fiilen askerlik görevinde bulunmamaları gerekmektedir. Mesleklerinin tespitinde beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez."

İŞKUR GİRİŞ