Araç sahipleri dikkat! Erteleme yok

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı kaynakları, muayene istasyonlarının faaliyetlerine devam edeceğini belirterek, araçların muayene işlemlerinin zamanında ve ön görülen koşullarda yapılmasının “trafik güvenliği” için gerekli olduğu mesajını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.03.2020 10:48 GÜNCELLEME 20.03.2020 10:48 EKONOMİ
Araç sahipleri dikkat! Erteleme yok
Araç sahipleri dikkat! Erteleme yok

Koronavirüs salgınından dolayı bir bizi önlem alınırken, araç muayne istasyonlarının çalışıp çalışmayacağı araç sahipleri tarafından merak ediliyordu.

 

 

Ulaştırma Bakanlığı kaynakları, muayene istasyonlarının faaliyetlerine devam edeceğini söyledi. Kaynaklar, araçların muayene işlemlerinin zamanında ve ön görülen koşullarda yapılmasının “trafik güvenliği” yönünden önemli olduğu mesajını verdi.

Kaynaklar, istasyonlarda hijyen koşullarına uyulduğunu, muayenelerin süresi içinde yapılmaması halinde faiz işletildiğini de anımsattı. Kaynaklar, “İstasyonların faaliyetlerine ara vermesi söz konusu değil” dedi.

 

 

TÜVTÜRK’ün internet sitesinde yer alan bilgiye göre süresi geçirilen her ay için muayene ücretinin yüzde 5'i oranında gecikme bedeli tahsil ediliyor. Bu tutarlar, Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı'na aktarılıyor.

KAYNAK : Habertürk
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • bilo 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes ohalini ilan etsin Araç muayene askıya alinsin Yetkilililer böyle yerleri şimdilik kapatsin Paratoner gibi virüs çeker ve Gideni hasta eder çalışana da yazık... 6 ay geç olsa ne olur... Evde kal Türkiye
    Cevapla
  • keleş 34 4 yıl önce Şikayet Et
    bence herşey sinirlama geliyorda muayenelere neden sinirlama gelmiyor adam aracını yaptıracak ustayı nerede bulacak hem evden çikmayın dyorsunuz hemde muayene yapmak zorunda bırakıyorsunuz yanlış yetkililerin bu işe cözüm bulmali
    Cevapla
  • ADEM ÖZTÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Mahoni isimli kardeşimiz için yazıyorum, çok yanlış bir zanda bulunmuşsun, hiç hoş olmamış. bu tür dolandırıcılıklar ilk çıktığında yetkililer gerekli açıklamaları yaptılar. ücret konusunda haklısın. çok fahiş bir rakam, kabul edilebilecek bir tarafı yok.
    Cevapla
  • gereklidir. 4 yıl önce Şikayet Et
    Trafik muayenesi gerekli arkadaş. Millet kırık dökük arabasını başka türlü yaptırmıyor. Trafikte tehlike saçıyor. Gişeye paranı verip sıra alacaksın. Arabanın içine oturup sıranı bekliyeceksin. Bu kadar basit. Hiçbir tehlikesi yok.
    Cevapla
  • Sefik 4 yıl önce Şikayet Et
    Ertelensin saçmalık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR