Bakan duyurdu: Ödemeler 3 ay tavandan yapılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Koronavirüs ile mücadelemizde kahramanlarımız, sağlık çalışanlarımızın talepleri önceliğimiz olacak. Üniversite hastanelerimizdeki çalışanlarımıza da performans ödemelerini 3 ay tavandan yapacağız. Bu kapsamda 1,2 milyar TL’lik bir ek destek sağlayacağız." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2020 17:21 GÜNCELLEME 24.03.2020 19:12 EKONOMİ
Bakan duyurdu: Ödemeler 3 ay tavandan yapılacak
Bakan duyurdu: Ödemeler 3 ay tavandan yapılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sağlık çalışanlarına yapılacak ek ödemeler hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Koronavirüs ile mücadelemizde kahramanlarımız, sağlık çalışanlarımızın talepleri önceliğimiz olacak. Üniversite hastanelerimizdeki çalışanlarımıza da performans ödemelerini 3 ay tavandan yapacağız. Bu kapsamda 1,2 milyar TL'lik bir ek destek sağlayacağız." dedi.

YORUMLAR 4
  • Ankaralı Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım taşerondan kadroya geçen hastanede çalışan temizlik elemanları da unutmayın aslında görünmez kahramanlar arasında kendini cokta ön planda tutamayan emekçi arkadaşların sağlık çalışanları arasında işleri bir hayli zor asgari ücret le geçinmeye çalışan bu cefakar işçileri lütfen unutmayın.
    Cevapla
  • Ankaralı Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım taşeron dan kadroya geçen hastanede çalışan temizlik elemanları nida unutmasaniz her yere koşturan bütün ağır işleri yapan her tarafı tertemiz yapan dezenfekte yapan heryere koşturan bu arkadaşları unutmasaniz asgarî ücretle canla başla işlerini ihmal etmeyen bu insanları ayırdım etmezsiniz inşallah çünkü biz size güveniyoruz.
    Cevapla
  • Yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Genel idari sınıfı ile yardımcı Hizmetli yani yardımcı sağlık personeli sağlıklı sayılmıyor biz hastane de çalışanlarız ama corona da bizde hastanede her türlü hizmeti yapıyoruz hastalarla birebir bizde sağlıkçı kadar belki onlardan daha çok riskli çalışıyoruz ama biz hep arka planda kalıyoruz hiç ek ödemeden de bir fark alamıyoruz bizimde hakkımız korunmalı
    Cevapla
  • mert çelikbilek 4 yıl önce Şikayet Et
    ücretsiz izine ayrılana maaaş yok bari kredi notu düşük olanlara devlet kredi versi işler düzelince ödeyelim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR