Son dakika... Bakan açıkladı! 380 bin öğrencinin yurt ücretleri geri ödenecek

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda barınan ve Mart ayı yurt ücretlerini vermiş yaklaşık 380 bin öğrencinin ödediği ücretlerin iade edilmeye başlandığını ve ödenecek tutarın 52 milyon 295 bin 858 TL olduğunu açıkladı. Bakan Kasapoğlu, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için de ücret almayacaklarını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.04.2020 11:34 GÜNCELLEME 02.04.2020 17:50 EKONOMİ
Son dakika... Bakan açıkladı! 380 bin öğrencinin yurt ücretleri geri ödenecek
Son dakika... Bakan açıkladı! 380 bin öğrencinin yurt ücretleri geri ödenecek

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda Mart ayı ücretlerini veren yaklaşık 380 bin öğrencinin ücretlerinin iade edilmeye başlandığını, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için de ücret almayacaklarını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı "Yükseköğrenim yurtlarında kalan öğrencilerden Mart ayında yurtta kalmadıkları günlerin ücretlerini iade ediyor, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için de ücret almıyoruz" açıklamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı öğrencilerin ücretlerini iade etmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda barınan ve Mart ayındaki yurt ücretini vermiş olan 379 bin 635 öğrencinin ödediği ücretlerin bugün (2 Nisan) itibarıyla iade edilmeye başlandığını açıkladı.

 

 

Bakan Kasapoğlu, yükseköğrenim yurtlarında kalan öğrencilerden Mart ayında yurtta kalmadıkları günlerin ücretlerini iade ettikleri gibi Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için de öğrencilerden ücret alınmayacağını vurguladı. Geri ödenecek toplam tutarın ise 52 milyon 295 bin 858 TL olduğu belirtildi.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Çiftçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Özel okullardaki peşin ödenen paralar nasıl olacak, yaklaşık 3 ay okul olmayacak
    Cevapla
  • ayhan şen 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım özel yurtlar geri ödeme yapmadıkları gibi gelecek üç ayın ücretnide istiyorlar acil yardım lütfen
    Cevapla
  • Turgay balıkçı 4 yıl önce Şikayet Et
    Özel yurt ta kalanlar ın durumu ne olacak
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Özel Yurtlar neden hala ücret almaya devam ediyor?
    Cevapla
  • bonjour 4 yıl önce Şikayet Et
    iş beğeniyorlar iş :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR