Vodafone’dan bıktıran taciz

İngiliz merkezli Vodafone’un Türkiye’de müşteri kazanmak için aynı kişileri sürekli araması büyük tepkilere neden oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.04.2020 10:20 GÜNCELLEME 28.04.2020 10:20 EKONOMİ
Vodafone’dan bıktıran taciz
Vodafone’dan bıktıran taciz

GSM operatörü Vodafone’un uzun süredir yeni müşteri kazanmak için sürekli aynı numaraları arayarak yeni kampanyalarla ilgili bilgi sunmak istemesi büyük tepkilere neden oluyor. 0 216 913 0018 numaralı telefondan yapılan arama ile, “Merhaba Vodafone kurumsal müşteri merkezinden arıyorum” şeklinde başlayan konuşma ile farklı GSM abonelerinin sürekli taciz edildiği öne sürülüyor.

 

“Hattımızı değiştirmek istemiyoruz, lütfen bizi bir daha aramayın” şeklindeki talepleri de görmemezlikten geldiği söylenen Vodafone temsilcilerinin aralıklarla sürekli aramaya devam ettiği vurgulanıyor. Ayrıca kurumsal hatlarla hiçbir ilgisi olmayan kişilerin aranması ise Vodafone’un pazarlama stratejisinde büyük hataların olduğunun en önemli göstergesi olarak yorumlanıyor.

“0 216” ile başlayan bir numaradan yapılan aramaların Vodafone merkezden mi ya da bayilerden mi yapıldığı bilinmiyor. Sürekli, “Aramayın, abone olmayı düşünmüyoruz. Daha önce de defalarca aradınız. Not alın lütfen, bir daha arayıp rahatsız etmeyin” denilmesine rağmen aralıklarla yapılan aramalara tepki gösteren cep telefonu aboneleri, Vodafone yetkililerin bu soruna çözüm bulmasını bekliyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR