TSKB üst yönetiminde önemli değişiklikler

TSKB üst yönetiminde 2 yöneticinin istifasının ardından yeni atamalar yapıldı

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 14:30 GÜNCELLEME 06.05.2020 14:30 EKONOMİ
TSKB üst yönetiminde önemli değişiklikler
TSKB üst yönetiminde önemli değişiklikler

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) üst yönetiminde önemli değişiklikler yaşandı. TSKB tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, banka Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Mehmet Şencan ile Yönetim Kurulu Üyesi Can Yücel'in görevlerinden istifa ederek ayrıldığı ifade edildi.

 

Bankanın bugün (5 Mayıs) düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında, istifalar ile boşalan Yönetim Kurulu üyeliklerine Mahmut Magemizoğlu ve Ozan Uyar'ın getirilmesine karar verildi. Magemizoğlu ayrıca, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de üstlendi.

Komite üyelerinde değişiklik

 

Banka tarafından Yönetim Kurulu Komiteleri ile ilgili yapılan açıklamada ise "Yönetim Kurulumuzun 05.05.2020 tarihli toplantısında; Yönetim Kurulu Üye değişikliği sebebiyle, Sayın Mahmut Magemizoğlu'nun Yönetim Kurulu Komitelerinden Denetim Komitesi'ne komite başkanı olarak, Kredi Revizyon Komitesi'ne komite başkanı olarak ve Sayın Ozan Uyar'ın Kredi Revizyon Komitesi'ne ve Sürdürülebilirlik Komitesi'ne üye olarak seçilmelerine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR