Dolar ne kadar 6 Mayıs: Güncel Dolar Euro Sterlin Gram Altın ve Çeyrek Altın fiyatları

7. 07 TL seviyelerinden güne başlayan dolar gün sonuna doğru yeni bir rekora imza attı. Dolarla birlikte yaşanan döviz fiyatlarındaki artış, Türkiye'de ONS fiyatının düşmesine rağmen en çok altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre ise doların önümüzdeki dönemde yeniden düşüşe geçeceği yönünde. İşre 6 Mayıs Dolar, Euro, Sterlin ve altın fiyatları....

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 18:57 GÜNCELLEME 07.05.2020 10:39 EKONOMİ
Dolar ne kadar 6 Mayıs: Güncel Dolar Euro Sterlin Gram Altın ve Çeyrek Altın fiyatları
Dolar ne kadar 6 Mayıs: Güncel Dolar Euro Sterlin Gram Altın ve Çeyrek Altın fiyatları

Dolar rekor seviyelere ulaştı. Güne 7.0739 seviyelerinde başlaya dolar, gün sonuna sonuna dönemin en yüksek seviyelerine ulaştı. Beraberinde yükselen döviz fiyatları, Türkiye'de ONS fiyatının gerileme yaşanmasına rağmen Altın fiyatlarının yeniden rekor seviyelere ulaşmasına neden oldu. Peki Dolar ne kadar oldu? Euro ve Sterlin ne kadar oldu? İşte 6 Mayıs 2020 güncel fiyatlar.

 

6 MAYIS GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI

İşte güncel Dolar, Euro, Sterlin ve altın fiyatları:

DOLAR NE KADAR?

 

6 Mayıs Çarşamba an itibari ile Dolar 7.19 seviyelerinden işlem gördü.

EURO NE KADAR?

6 Mayıs Çarşamba an itibari ile Euro 7.75 seviyelerinden işlem gördü.

STERLİN NE KADAR?

6 Mayıs Çarşamba an itibari ile Sterlin 8.88 seviyelerinden işlem gördü.

GRAM ALTIN NE KADAR?

6 Mayıs Çarşamba an itibari ile Gram Altın 390 TL seviyelerinden işlem gördü.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 

6 Mayıs Çarşamba an itibari ile Çeyrek Altın 630 TL seviyelerinden işlem gördü.

ONS ALTIN NE KADAR?

6 Mayıs Çarşamba an itibari ile ONS Altın 1.687 Dolar seviyelerinden işlem gördü.

DOLAR ÇIKTIĞI GİBİ DÜŞECEK!

Medipol Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mevlüt Tatlıyer yaptığı açıklama da doları çıktığı gibi geri düşeceği yorumunda bulundu. İşte Tatlıyer'in açıklaması:

"Bu çok özel bir dönemde ortaya çıkan, yatırımcıların risk iştahının inanılmaz düşük olduğu bir dönem. Bu noktada şunu belirtmek lazım; yatırımcılar kriz dönemlerinde riskten kaçınır ama para da kazanmak ister. Bu noktada ABD’de ve Avrupa’da faizler bu kadar düşükken, hasbelkader belirli bir düzeyde getiri vaat eden gelişmekte olan  ülkelere yatırımcılar ilk fırsatta geri dönmek isteyecektir. Bu da yine TL’nin değerinin artacağı anlamına geliyor. Kısacası salgın ne zaman hafifler ve ekonomide ne zaman gevşeme dönemine girilirse; işte o zaman biz Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelere para girişinin olacağını ve kurun aynı şekilde değer kaybedeceğini göreceğiz. Kısacası dolar nasıl hızlı çıktıysa o şekilde geri inecek diyebiliriz."

YORUMLAR 1
  • türk 3 yıl önce Şikayet Et
    peki ya altın nasıl olucak iki üç ayda çılgınlar gibi zirveye koşuyor lütfen altında biraz düşücek deyin altın borcumuz vaaarrr
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR