Bakan Albayrak Bahçeli'ye teşekkür etti: Bu destekle aşamayacağımız badire yoktur

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi telefonla arayarak, ekonomiye ilişkin verdiği destek mesajlarından dolayı teşekkür etti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.05.2020 20:52 GÜNCELLEME 09.05.2020 21:16 EKONOMİ
Bakan Albayrak Bahçeli'ye teşekkür etti: Bu destekle aşamayacağımız badire yoktur
Bakan Albayrak Bahçeli'ye teşekkür etti: Bu destekle aşamayacağımız badire yoktur

Bakan Albayrak'ın görüşmede Bahçeli'ye, verdikleri desteğin kendileri için çok önemli olduğunu ifade ettiği ve gündemdeki konularla ilgili bilgi paylaşımında bulunduğu öğrenildi.

 

 

Albayrak, görüşmenin ardından Twitter'dan Bahçeli'nin hesabını etiketleyerek, şu mesajları paylaştı:

"Tüm gayretiyle Büyük ve Güçlü Türkiye idealini sahiplenen, siyasette gayesi millet olan sizlerin ekonomideki mücadelemize verdiği destek bizler için tarifsizdir. Bu destekle aşamayacağımız badire yoktur. Size ve şahsınızda MHP ailesine şükranlarımı sunarım."

 

 

Bahçeli, gün içinde Twitter hesabından gündeme ilişkin yaptığı değerlendirmede, ekonomideki gelişmelere de işaret ederek, Bakan Albayrak'ı çok başarılı bulduklarını belirtmiş ve destek mesajları vermişti. 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 5
  • cem 3 yıl önce Şikayet Et
    doların yükselmesi içimizdeki hayinlerin yalan haberlerle speküle etmesi ve ingiliz bankalarının yaptıgı müdehalelerdir , benzin yükselirken devleti suçlayanlar benzin düştü devleti bu başarısı için neden tebriketmeyip , zaten benzine devletler müdehale edemiyo türkiyenin başarısı değil diyo , bukadar karaktersizler , çünkü işe bile almazlar böyle devlet karsıtı olmasalar bence tüm devlet kurumları be özel şirketler denetlenmeli işe alınanlar ve alanlar denetlenmeli
    Cevapla
  • Mevlüt Tepe 3 yıl önce Şikayet Et
    Dolar düşmesi yeterli olur ilk etapta
    Cevapla
  • dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Albayrak RABBİM yâr ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Diriliş 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun. Dualarımız sizinle Allah fasıklara, fitnecilere, münafıklara ve kafirlere fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainlerinin ve düşmanların algısına rağmen Berat Albayrak ekonomiyi iyi yönetiyor. Allah razı olsun. Vatana hizmet edenlerden Allah beriki cihanda razı olsun
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR