Son dakika: Yüzde 40 zam iddiaları yalanlandı!

Son dakika haberi: 11 Mayıs itibariyle kuaför, berber ve güzellik salonları gelir kayıplarından dolayı ücretlerinde yüzde 40 artış yapılacak iddialara yalanlandı. Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Karakaş, bazı basın yayın organlarında yer alan zam haberlerinin doğru olmadığını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.05.2020 18:45 GÜNCELLEME 11.05.2020 18:46 EKONOMİ
Son dakika: Yüzde 40 zam iddiaları yalanlandı!
Son dakika: Yüzde 40 zam iddiaları yalanlandı!

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, açıklamasında, bazı internet haber sitelerinde kendisine ithaf edilen, "11 Mayıs itibariyle kuaför, berber ve güzellik salonları gelir kayıplarından dolayı ücretlerinde yüzde 40 artış yapacaklardır." ifadelerin gerçeği yansıtmadığını ve hiçbir basın yayın organına böyle bir açıklamada bulunmadığının altını çizdi.

Berber, koronavirüs, zam

Kovid-19 salgını nedeniyle faaliyetlerine bir süreliğine ara veren ve bugün itibariyle yeniden çalışmaya başlayan berberler, kuaförler ve güzellik salonlarının verdikleri hizmetlerin fiyatları hakkında, kaynağı belli olmayan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini belirten Karakaş, şunları kaydetti:

'ASPARAGAS HABERLER'

"Biz isterdik ki, bugünü Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu işletmecileri olarak bayram ilan ederken tüm tüketicilerimizle beraber kontrollü normal hayata geçişin ne denli önemli olduğunu birlikte değerlendirelim. Kamuoyunun, kaynağı belli olmayan asparagas haberlere itibar etmemesini özellikle istirham ediyorum. Ne sektör çalışanlarımızı zan altında bırakalım, ne de tüketicilerimizin hakkını gasp edelim."

 

 

YORUMLAR 96 TÜMÜ
  • Yahya RAMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence asıl bu haber yalan! Zira ben dün traş oldum zamlı ücret ödedim!...
    Cevapla
  • TüremişEYT 3 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş kendi traşını yapmaya başladı şansınızı fazla zorlamayın bir ay daha açmasanız vatandaşın kendisi tam bir kuaför olacak şahsen ben iki defa yaptım traşımı gitmem daha eksikte olsa bikaç günde saç kendini topluyor zaten yanlış kestiğim yerler kayboluyor
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu mübarek gün, bu kadar nasıl küçülüyorsunuz, Dana akşam TV. Berberle ve kuaförler federasyonu canlı yayında fiyatlarına zam yaptıklarını açıkladı, üstelik benim oğlum da dün berbere gitti zamlı fiyat uygulandı.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaş akma 10 dan 15 çıkmış %50 zam
    Cevapla
  • barış 3 yıl önce Şikayet Et
    vallahi zam yapılmış saç sakal 25 TL iken bugün 40 lira olmuş. neden yalan söylüyorlar. bu kadar ciddi bir zamma hakları yok. kolay gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR