Kamu işçilerinin ilave tediyeleri bugün yatacak

Son dakika haberi...Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu işçilerinin 13 günlük ilave tediyelerinin bugün hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 22.05.2020 10:51 GÜNCELLEME 22.05.2020 11:00 EKONOMİ
Kamu işçilerinin ilave tediyeleri bugün yatacak
Kamu işçilerinin ilave tediyeleri bugün yatacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan binlerce kamu işçisine son dakika müjdesi geldi. Bakan Selçuk, ilave tediyelerin 52 günlük olduğunu ve yılda 2 kez yayınlanıp ikişer taksitte ödendiğini anımsatarak, 26 günlük zorunlu ödemede ilk taksitin 31 Ocak’ta yatırıldığını, ikinci taksitin de bugün ödeneceğini kaydetti.

 

İŞÇİ KARDEŞİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

6772 sayılı kanun gereği kamu işçisine ödenen ilave tediyelere, 2017 yılında taşerondan kadroya geçen işçilerinin de dahil edildiği bilgisini paylaşan Selçuk, “Bakanlık olarak her zaman olduğu gibi Türkiye’mizin geleceği için değer üreten, kalkınmamızın en büyük destekçisi olan işçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ödemelerin Bayram öncesinde yapıldığına dikkat çeken Bakan Selçuk, tüm işçilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

YORUMLAR 27 TÜMÜ
  • yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    belediye şirket taşeronları daha işçi sınıfına girmedi
    Cevapla
  • Erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hep taşeron işçiye memura biz asgari ücretle çalışana hiç bir şey yok 3 aydan 3 ata ikramiye dediniz onu bile vermemek için hükümet bekletiyor biz asgari ücretliler de ikramiye istiyoruz bizde bu ülkenin yaşayan insanlariyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle