81 il valiliğine gönderildi: İdari izinli sayılacaklar

Sağlık Bakanlığı tarafından resmi yazı tüm kamu kurum kuruluşlarına ve 81 il valiliğine gönderildi. Sağlık Bakanlığı, kamu çalışanları için idari izne esas olacak hastalıkları belirledi. Kamu kurumlarında görev yapan hamile personel, gebeliğinin 24. haftasından 32. haftasına kadar olan süre içinde idari izinli sayılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2020 11:22 GÜNCELLEME 02.06.2020 13:13 EKONOMİ
81 il valiliğine gönderildi: İdari izinli sayılacaklar
81 il valiliğine gönderildi: İdari izinli sayılacaklar

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarına konuyla ilgili bir yazı gönderildi.

 

 

Yazıda, "Kovid-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarında (Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı hariç) istihdam şekline bakılmaksızın görev yapan hamile personelin, gebeliğinin 24. haftasından 32. haftasına kadar olan süre içerisinde idari izinli sayılması Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    alıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında (Sağlık Bakanlığı ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı hariç) çalışan yönetici kadro ve pozisyonunda bulunanlar hariç, 60 yaş ve üzerinde olanlar ile Sağlık Bakanlığınca belirlenen kronik hastalığı bulunanların idari izinli sayılacağı öngörüldü. ANLAŞILDI MİT VE SAĞLIK BAKANLIĞINDA ÇALIŞAN HASTALARA VİRÜSLE ANLAŞMA YAPILMIŞ TEĞET GEÇECEKMİŞ ONUN İÇİN İDARİ İZİN DIŞINDA TUTULMUŞ HASTALANDIKTAN SONRA FEDAKARCA ÇALIŞTI EEEEEEEEEE NE OLDU GÖREV ŞEHİDİ HAYIRLI OLSUN
    Cevapla
  • baskan 3 yıl önce Şikayet Et
    süt izni olan anneler neden dahil degil bu izne.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR