AK Parti'den CHP'nin statüko sosyetesine sert tepki

Son Dakika Haberi; AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak'ın Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik "Sosyete damat" sözlerine tepki göstererek, ""Sürekli olarak aile ilişkileri üzerinden çirkin siyaset yapıyorsunuz. Sayın Bakanımızın babası Sadık Albayrak, statüko sosyetesine karşı mücadele eden bir kimsedir. Bunun için hapis yatmıştır." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.06.2020 18:49 GÜNCELLEME 03.06.2020 19:54 EKONOMİ
AK Parti'den CHP'nin statüko sosyetesine sert tepki
AK Parti'den CHP'nin statüko sosyetesine sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaklaşık iki ay sonra yüz yüze yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a yönelik "Sosyete damat" sözlerine tepki gösteren Ömer Çelik, "Özellikle Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Bey üzerinden sürekli aile konusu gündeme getiriyorlar. Aile meselesi Türk siyasetinde adı konulmamış etik bir alanı ifade eder. Ve bu alan ilk defa CHP tarafından ihlal edilmiştir. Aile meselesini siyasi konusu yapmak vatandaşlarımız tarafından ahlak dışı bir tutum olarak kabul edilir. Ama sürekli olarak aile ilişkileri üzerinden çirkin siyaset yapıyorsunuz, ondan sonra bize cevap verilmiyor diyorsunuz. Bunun neyine cevap vereceğiz? Statüko sosyetesi kendisi için geçerli kavramları başkası için kullanmamalıdır" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp önce şu 27 mayıs ayıbını görsün, o tarihinde kara bir leke olarak duruyor.
    Cevapla
  • Polat×× 3 yıl önce Şikayet Et
    Yalan ve iftiraları yüzünden yüzbinlerce lşra tazminat ödeyen bşr başkanları varken bu c.h.p den seviyeli bir muhalefet beklemek abesle iştigal..Normalde barajaltında yüzde 5 alması gereken bir zihniyet saltanatına devam ediyor.Yazık oluyor.
    Cevapla
  • Polat×× 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle kendileri için geçerli kavramı kullanıyorlar.Zaten devletten geçinenlerin partisidir.Masa başında hiçbir riske girmeden işverenin işçinin nasıl şartlarda oldugunu bilmeyen piyasayı bilmeyen sosyete partisi.
    Cevapla
  • Ayaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Faik öztrak sulalece 1 asırdır chpa icinde bal kaymak içinde yüzüyor
    Cevapla
  • Çaldıran.....1514 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece CHP de değil ; 1935li yıllardan beri sülalece Devletin içindeler.......
    Cevapla
  • Kurlangic 3 yıl önce Şikayet Et
    Cok sey yazmak istiyorum ama bize yakismaz sadece bunlara tek sey soylenir Allah bunlari islah etsin islah olmuyorlarsada kahri perisan olsunlar insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR