Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Yüzlerce vergi müfettişi atandı

Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ ve Hazine ve Maliye Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Metin Yazar, Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine İrfan İpşir atandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2020 08:14 GÜNCELLEME 26.06.2020 08:17 EKONOMİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Yüzlerce vergi müfettişi atandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Yüzlerce vergi müfettişi atandı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Metin Yazar, Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine İrfan İpşir, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Ömer Abdullah Karagözoğlu, Enver Mamur ve Murat Baştor atandı.

 

 

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan vergi müfettişliklerine yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren 523 vergi müfettiş yardımcısının da ataması gerçekleştirildi.

YORUMLAR 5
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümansak vergi müfettişinden önce kendimizin sağında ve solunda müfettiş olduğunu unutmayalım. Vergi kaçırmak bir kul hakkıdır, kıldığın namazları başkaları adına kılmış olursun. Vesselam...
    Cevapla
  • dobra 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim görüşüm; görevini kötüye kullanan bir personelin yanına beraber çalışsınlar diye yeni birini koyduğunuz zaman ya yeni personelin görevini şahsi çıkarları için engeller veya yeni personelde onun gibi olur veya istifiya sürüklenir. Kötüyü almadan yeniyi yanına koymayın.
    Cevapla
  • Berat Albayrak 3 yıl önce Şikayet Et
    523 vergi müfettişi atandı bize gelince hiç atama yok gelir uzmanlığını da defterdarlık uzmanlığını da kurumiçine tahsis ettin ders çalış çalış kpss ile atanmak için gece gündüz hukuk iktisat maliye muhasebe çalış elin şoförü çaycısı defterdar uzmanı olsun yazıklar olsun bir vergi müfettişi ne kadar önemli ise defterdar uzmanı ve gelir uzmanı da o kadar önemli olmalı önemsiz diyorsanız da kpss alan a grubu sınavıyla alım yapmayın arkadaş kpss p 3 ile defterdar olunsun.
    Cevapla
  • Haram 3 yıl önce Şikayet Et
    Dostum ne kadar meraklı sın haram yemeye devletten alınann her para haktır
    Cevapla
  • Fiko 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusu da kurum içinde alınmalı, o kurumda yıllarca çalışıp tecrübe kazanan bir sürü insan var.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR