Alman devinden kritik karar! Volkswagen Türkiye de dahil hepsini durdurdu
Volkswagen'in Türkiye yatırımını iptal ettiği yönünde uluslararası basında yer alan haberlerin doğru olmadığı, Volkswagen'in salgın nedeniyle uluslararası yatırımlarında ertelemeye gittiği öğrenildi.
GİRİŞ 01.07.2020 13:48
GÜNCELLEME 01.07.2020 14:25
EKONOMİ
Konu ile ilgili bilgi veren kaynaklar, açıklamadan önce Türkiye'ye bilgi verildiğini de belirttiler. Yatırımın Türkiye yerine Bulgaristan'a kaydığı yönündeki iddialarda yalanlanmış oldu.
Volkswagen kurumsal iletişim yetkilileri ise “Salgın nedeniyle düşen talep sonrası Volkswagen bütün yatırımlarını durdurdu. Türkiye de buna dahil. Geleceğe yönelik olarak şu anda bir şey söylenemiyor. Türkiye'ye olan yatırım kararı durdurulmuştur.” bilgisini verdiler.
KAYNAK : Dünya
YORUMLAR 56
TÜMÜ
-
Kağan 6 yıl önce Şikayet EtYıllardır ülkemize binlerce araba satıp, jettayı bile taa Meksika’dan getiren vw, memlekete bir çivi çakacaktı, onu da siyaset malzemesi yapıp, Türkiye’yi baskı altına almak için erteledi durdu. Yerli araba çıksın da kurtulalım şunlardan. Devlet yerli arabaları daha cazip hale getirecek ve ithal araba satışını zorlaştıracak adımlar atmalı. Vatandaş da akıllı olup ithal mal kullanmamalı.Beğen
-
hobbit 6 yıl önce Şikayet Etne bekliyordunuz ki.Beğen Toplam 2 beğeni