Alman devinden kritik karar! Volkswagen Türkiye de dahil hepsini durdurdu

Volkswagen'in Türkiye yatırımını iptal ettiği yönünde uluslararası basında yer alan haberlerin doğru olmadığı, Volkswagen'in salgın nedeniyle uluslararası yatırımlarında ertelemeye gittiği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2020 13:48 GÜNCELLEME 01.07.2020 14:25 EKONOMİ
Alman devinden kritik karar! Volkswagen Türkiye de dahil hepsini durdurdu
Alman devinden kritik karar! Volkswagen Türkiye de dahil hepsini durdurdu

Konu ile ilgili bilgi veren kaynaklar, açıklamadan önce Türkiye'ye bilgi verildiğini de belirttiler. Yatırımın Türkiye yerine Bulgaristan'a kaydığı yönündeki iddialarda yalanlanmış oldu.

 

Volkswagen kurumsal iletişim yetkilileri ise “Salgın nedeniyle düşen talep sonrası Volkswagen bütün yatırımlarını durdurdu. Türkiye de buna dahil. Geleceğe yönelik olarak şu anda bir şey söylenemiyor. Türkiye'ye olan yatırım kararı durdurulmuştur.” bilgisini verdiler. 

 

KAYNAK : Dünya
YORUMLAR 56 TÜMÜ
  • Kağan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır ülkemize binlerce araba satıp, jettayı bile taa Meksika’dan getiren vw, memlekete bir çivi çakacaktı, onu da siyaset malzemesi yapıp, Türkiye’yi baskı altına almak için erteledi durdu. Yerli araba çıksın da kurtulalım şunlardan. Devlet yerli arabaları daha cazip hale getirecek ve ithal araba satışını zorlaştıracak adımlar atmalı. Vatandaş da akıllı olup ithal mal kullanmamalı.
    Cevapla
  • hobbit 3 yıl önce Şikayet Et
    ne bekliyordunuz ki.
    Cevapla
  • Gece vardiyası 3 yıl önce Şikayet Et
    Hımmm, demek ki rekabet kurumu boşuna inceleme başlamadı.
    Cevapla
  • Atlı Geliyor Atlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerli arabayı bekliyorum sabırla. Sabırla koruk üzüm olur demiş atalarımız. İlk fırsatta da alıp binmek istiyorum gururla. İnşallah bu onur ve gururu yaşayacağız.
    Cevapla
  • özgür irade 3 yıl önce Şikayet Et
    bizde 15 senedir yerli uçağımızn havadan inmesini bekliyoruz :D:D çok beklersin.
    Cevapla
  • ünvan 3 yıl önce Şikayet Et
    almanlar Turkiyeyi yanina almayı bilmiyorsa biz de safimizi biliriz. zaten vw cok ariza veriyor ve parcalari cok pahali. japon tercihimdir olmazsa da kore alın kardeşim bir onurunuz olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR