Selçuk Bayraktar'dan 'Akıncı' açıklaması: Herkesi büyülüyor

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, üretim serüvenlerinin zaman geçtikçe büyüdüğünü belirterek, "Bugün beş buçuk tonluk Akıncı uçağımız var. Bu uçağımız herkesi büyülüyor, harika yorumlar yapılıyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2020 20:15 GÜNCELLEME 03.07.2020 20:16 EKONOMİ
Selçuk Bayraktar'dan 'Akıncı' açıklaması: Herkesi büyülüyor
Selçuk Bayraktar'dan 'Akıncı' açıklaması: Herkesi büyülüyor

Bayraktar, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar moderatörlüğünde, KÜN Mütevelli Heyeti Başkanı Alev Alatlı tarafından hazırlanan ve sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda, yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

 

Hayata geçirdikleri projelerin, teknik ekibin eseri olduğunu vurgulayan Bayraktar, Türkiye'nin ilk milli güdüm sistemi olarak adlandırılan Bayraktar İHA'nın üretiminin ardından yeni proje ve eserlerin ortaya çıkmaya başladığını dile getirdi.

Bayraktar, "İnancımız sağlam, düsturumuz doğru olursa, adaba ve ahlaka riayet eder, aklımızı kullanırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Allah'a şükür bizim de beş buçuk kilo ile başladığımız üretim serüvenimiz zaman geçtikçe büyüdü. Bugün beş buçuk tonluk Akıncı uçağımız var. Bu uçağımız herkesi büyülüyor, harika yorumlar yapılıyor." diye konuştu.

 

 

Alatlı ise konuşmasının ardından Selçuk Bayraktar'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk bey fabrika kuralım seri üretime geçelim abd ye israile bile ihraç edelim siz yapmayın yarı fiyatına düşük karla biz verelim deyiniz nasıl montaj sanayisini bize dayatıp yıllarca bizi üretimden yoksun olarak bizi kendi taşımızla vurdularsa bizde kodları paylaşmadan onlara bu sihaları satıp bu vasıtayla onların silah gücünü yine onlardan aldığımız parayla biz kontrol edelim zaten bu teknoloji 5-6 sene sonra yaygınlaşacak 1 taşla kaç kuş vuruyoruz.Lütfen bunu yetkililere iletin bu çok istihbarati bilgidir.
    Cevapla
  • özgür dinçer 3 yıl önce Şikayet Et
    bitane yetmez az 100 tane olmalı...
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana Bayraktar. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    yoklukta gittim 900 liraya elektronik malzemeler aldım arduino filan. oğlum 7 yaşında başladı çalışmaya. radar yaptı. sensörleri calıştırıyor tek tek. şimdi lazer takmaya çalışıyor. idolümüz selçuk bayraktar abisi.
    Cevapla
  • millet 3 yıl önce Şikayet Et
    nazar degmesin KOCA BIR MAŞAALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR