E-bebek hack iddiaları için resmi açıklama yaptı

Anne ve Bebek ürünleri satışı yapan e-bebek.com sitesi hakkında sosyal medya platformlarındaki söylentiler için resmi açıklama yapıldı. E-bebek.com’un hacklendiği ve bu nedenle kapalı olduğu yönündeki iddialara kurumun resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından yanıt verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2020 17:38 GÜNCELLEME 06.07.2020 17:42 EKONOMİ
E-bebek hack iddiaları için resmi açıklama yaptı
E-bebek hack iddiaları için resmi açıklama yaptı

Bebek ürünleri satan e-ticaret sitesi e-bebek.com sitesine girmek isteyenler hata kodu ile karşılaştı. Bunun üzerinde bazı sosyal medya hesapları üzerinden sitenin hacklendiği ve bu nedenle işlem yapılamadığı iddiaları ortaya atıldı.

 

 

İddialar sonrasında hem e-bebek’in internet adresinden hem de resmi sosyal medya hesaplarından konuya yanıt verildi.

"5 Temmuz 2020 Pazar günü sabah 03:19 itibariyle ebebek.com web sitesi ve ebebek mobil uygulaması erişiminde yaşanan problemleri ve yaşanan süreci herzamanki açıklığımızla kamuoyuna arz ederiz. Söz konusu erişim aksaklıkları, sistemlerimizin size hizmet vermesini engellemesi amaçlı dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği uluslararası bir siber saldırı ile ilgilidir. Üzüntü ile belirtmek isteriz ki bu servis engelleme girişimi bu kez "ebebek" markasına yönelik yapılmıştır.”

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR