104 milyar TL'lik dev satın alma! Son aşamaya gelindi

Alman Siemens Healthineers, kanser tedavisine yönelik tıbbi araçlar ve yazılımlar geliştiren ABD'li Varian Medical'ı 15 milyar dolar (104 milyar TL) karşılığında almak istiyor. İki şirket arasındaki görüşmelerde son aşamaya gelindi. Dev satışın gerçekleşmesi durumunda tarihin en büyük satın almaları listesindeki yerini alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2020 18:19 GÜNCELLEME 02.08.2020 18:49 EKONOMİ
104 milyar TL'lik dev satın alma! Son aşamaya gelindi
104 milyar TL'lik dev satın alma! Son aşamaya gelindi

X-Ray, ultrason, MRI gibi tıbbi cihazlar üreten Siemens Healthineers, büyük bir satın almaya hazırlanıyor. Bloomberg'de yer alan habere göre Alman şirket, kanser tedavisi için araç ve yazılım geliştiren Varian Medical'ı 15 milyar dolar karşılığında almak istiyor.

 

GÖRÜŞMELER SON AŞAMAYA GELDİ

Siemens ile ABD'li firma arasındaki görüşmelerin son aşamaya geldiği belirtildi. Her iki şirket de konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi.

 

 

10 BİN ÇALIŞANI VAR

California, Palo Alto'da bulunan Varian'ın 10 bin çalışanı var. Şirket, yenilikçi kanser tedavileri üzerine çalışmalar yapıyor. Varian, 2019 yılında 3,2 milyar dolar (22 milyar 300 milyon TL) gelir elde etmişti.

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bosch almayın kesinlikle boş.. eski kalite yok artık. Servis aboneliği var. Çare olmadı üç ürün aldım farklı farklı hepsi arıza verdi. Parça bakım derken bezdirdi.
    Cevapla
  • Alibaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Kilitli parke yapıp söküp takacağımıza o paralarla biz alsaydık keşke
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    siemens elektronikte yaramaz bir firma.
    Cevapla
  • Kaan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş ne iciyon yiyon da sunlari yaziyorsun arcelik beko takir takir arıza veriyor 14 yıldır bosch camasir makinem var 1 kere arıza vermedi aldiğimdan beri bence kaliteli firmalari kötüleyeceğinize onlari örnek alip kaliteli ürünlere odaklansak daha iyi olur adamlar gemi motoru bile üretiyor sen surda araba motoru tank motoru bile üretemiyorsun dünyaca ünlü markayi kötülüyorsun yazik yani cahillik diz boyu
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu cehalet var ya müthiş birşey.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Siemens, bosch, profilo aynı grubun ürünü. beyaz eşyada pek fark yapmaz :)
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sömürgeci at hırsızı abd için 15 milyar dolar çekirdek parası...
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce kanser yapıyorlar, sonra tedavi ediyoruz diyorlar.. sağlık sektöründeki para başka hiçbirşeyde yok.. ne silah ne gıda ne kozmetik.. sağlık sektörü en büyük tehlike ve kan emici şeytanların elinde dünya çapında bir organizasyon..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR