Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün başlıyor!

Corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelenin ekonomik tedbirleri kapsamında bir çok uygulamayı hayata geçiren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, salgın sürecinden maddi olarak olumsuz etkilenen vatandaşlar için Nakdi Ücret Desteğine devam ediyor. Temmuz ayı nakdi ücret desteği ödemeleri bugün başlıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.08.2020 10:02 GÜNCELLEME 07.08.2020 10:03 EKONOMİ
Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün başlıyor!
Nakdi Ücret Desteği ödemeleri bugün başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, temmuz ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugün yapılmaya başlayacağını bildirdi. Bakan Selçuk ödemelerin banka hesapları ve PTT üzerinden gerçekleşeceğini açıkladı.

 

Bakan Selçuk, yaptığı açıklamada, temmuz ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin bugünden itibaren yapılmaya başlayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Ücretsiz izne ayrılan işçilerimizin nakdi ücret desteği ödemelerini gerçekleştireceğiz. Ödemeler banka hesapları üzerinden yapılacak. Sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ödemeleri ise PTT aracılığıyla gerçekleştirilecek."

 

 

YORUMLAR 3
  • yigido 58 3 yıl önce Şikayet Et
    saygilar bakanim.gorevinizi mukemmel yapiyorsunuz.turkiyemiz cok guclendi.
    Cevapla
  • BLAUBERG 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ücretsiz izin olayını bir an önce kaldırın.insanlar işlerine dönsünler. Yeter be.insanlar aylardır aylık 1160 TL ye mahkum oldu.Nasıl geçinilir bu paraya.Zaten öyle yada böyle kimde virüs falan taktığı yok.bırakın artık 1160 TL aylık saçmalığını.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Para basın basın dağıtın ondan sanra altın yükseliyor döviz yükseliyor....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR