Ziraat Bankası 0,89'dan 30 bin TL 60 ay taksitle İhtiyaç Kredi! Kredi başvuru şartı

Ziraat Bankası, ,89 ve 1,19 faiz oranları ile 30 bin TL'ye kadar 60 aya varan taksit seçenekleri ile İhtiyaç kredisi veriyor. Banka Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında müşterilerinin Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri birçok ihtiyaçlarının karşılanmasını hedefliyor. İşte kredi başvuru şartları ve detayları...

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2020 13:39 GÜNCELLEME 30.08.2020 13:40 EKONOMİ
Ziraat Bankası 0,89'dan 30 bin TL 60 ay taksitle İhtiyaç Kredi! Kredi başvuru şartı
Ziraat Bankası 0,89'dan 30 bin TL 60 ay taksitle İhtiyaç Kredi! Kredi başvuru şartı

Ziraat Bankası 0,89 ve 1,19 faiz oranları ile 60 aya varan taksitlerle müşterilerine İhtiyaç kredisi veriyor. Müşterilerinin Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri birçok ihtiyacın karşılanması adına müşterilerine İhtiyaç Kredisi sunan banka, Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi kapsamında 30 bin TL'ye kadar imkan sağlıyor. Peki Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları ve detaylar...

 

 

HalkBank 0,99 oranları 1 milyon TL'ye kadar Konut Kredisi veriyor! Kredi başvuru ekranı
ZİRAAT BANKASI SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ NEDİR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi ve Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi müşterilerinin ev ihtiyacını karşılamak adına 0,89 ve 1,19 faiz oranları ile 60 aya kadar vade iler minimum 3.000 TL maksimum 30.000 TL'ye kadar sunulan kredi paketi.

 

 

Sosyal Hayatı Destek Katkı Paylı Faturalı Kredi Paketi

Mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, bisiklet, çeyiz, seramik, kapı, pencere sistemleri finansman ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, anlaşma sağlanan firmalardan satın alınacak ürünler, azami 60 ay vade ile kredilendirilebilecek.

Sosyal Hayatı Destek Faturalı Kredi Paketi

Kredi anlaşması bulunmayan firmalardan yerli üretim yapan firmalardan satın alacağı mobilya, kahverengi küçük ev aletleri, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri ev tekstil, çeyiz ve bisiklet ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanması amacıyla; azami 60 ay vade ile kredi kullanılabilecektir.

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı firma ve/veya bayilerden alınması durumunda müşterilenrine 0,89 oranları ile anlaşmalı olmayan firma/bayi/mağazadan alınması durumunda ise yüzde 1,19 faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor.

KREDİYE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Sosyal Hayatı Destek Kredisi başvuruları Ziraat Bankası şubelerinden ve telefon bankacılığı üzerinden alınıyor.

ZİRAAT BANKASI KREDİ PAKETİ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ