Bakan Albayrak: Kimse bileğimizi bükemez

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak "Biz gücümüzü bu ülke için çalışan, üreten, inanan, destek veren milyonlardan alıyoruz. Kimse bileğimizi bükemez. Ağustos'ta reel sektör güven endeksi 106,2, hizmet sektörü güven endeksi 70,5, perakende ticaret sektörü güven endeksi 94,9 oldu. Kapasite Kullanım ise yüzde 73'e yükseldi" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.08.2020 11:53 GÜNCELLEME 25.08.2020 15:26 EKONOMİ
Bakan Albayrak: Kimse bileğimizi bükemez
Bakan Albayrak: Kimse bileğimizi bükemez

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sektörel güven endeksleri ve kapasite kullanım oranındaki artışa ilişkin, "Biz gücümüzü bu ülke için çalışan, üreten, inanan, destek veren milyonlardan alıyoruz. Kimse bileğimizi bükemez." ifadesini kullandı.

 

Albayrak, Twitter hesabından, ağustos ayına ilişkin sektörel güven endeksleri ile kapasite kullanım oranına ilişkin değerlendirmede bulundu. Albayrak, şunları kaydetti:


"Biz gücümüzü bu ülke için çalışan, üreten, inanan, destek veren milyonlardan alıyoruz. Kimse bileğimizi bükemez. Ağustosta reel sektör güven endeksi 106,2, hizmet sektörü güven endeksi 70,5, perakende ticaret sektörü güven endeksi 94,9 oldu. Kapasite kullanım ise yüzde 73'e yükseldi."

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak

 

 

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • mustafa G 3 yıl önce Şikayet Et
    adam durmadan calisiyor, bazıları tutturmus bu adam antipatik diye, noolacak alıştıkları yaşlı, göbekli, yalanci siyasetci ozlemindeler
    Cevapla
  • Galip 3 yıl önce Şikayet Et
    Mermiye kafa atan bakan sen çok yaşa.
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah gayretlerinizi boşa çıkarmasın. Biz sabrediyoruz Bakanım ,siz de elinizi çabuk tutun İnşallah düzlüğe çıkacağız.
    Cevapla
  • keke 3 yıl önce Şikayet Et
    KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK ARTIK.!!! Ok yaydan çıkmıştır. Geri dönüş yok artık. Ya var olacağız ya yok. Tek yol, tek çare; Milli Ekonomi, Milli Teknoloji, Milli Enerji, Milli Siyaset, Milli Düşünce, Milli Ordu, Milli Silah, Milli Sanayi, Milli Hukuk, Milli Eğitim, Milli Diyanet, Milli Medya, Milli Duruş, Milli Güç, Ve tek kurtuluş MİLLİ İRADE... YARINLAR DÜNLERİ UNUTTURACAK. SABRET. İnşeallah.
    Cevapla
  • Şahlanış 3 yıl önce Şikayet Et
    Soyadınız gibi ülkemizi dünyaya karşı BAYRAK misali dalgalandırıyorsunuz yolunuz her daim açık olsun ayağınıza taş değmesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR