Merkez Bankası'ndan Libya hamlesi!

Merkez Bankası ile Libya Merkez Bankası arasında mutabakat zaptı imzalandı. Anlaşmayla iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve finansal işbirliğinin güçlendirilmesi çalışmalarının yürütülmesi planlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2020 16:11 GÜNCELLEME 31.08.2020 16:22 EKONOMİ
Merkez Bankası'ndan Libya hamlesi!
Merkez Bankası'ndan Libya hamlesi!

TCMB'den yapılan açıklamada, bugün Libya Merkez Bankası ile merkez bankacılığı konularında iş birliğinin geliştirilmesine zemin oluşturmak üzere bir mutabakat zaptı imzalandığı belirtildi.

 

Açıklamada, "Söz konusu anlaşma kapsamında, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi ve finansal iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar yürütülmesi planlanmaktadır." denildi.

YORUMLAR 4
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yeni para çıkartın dolara endeksli olsun hal döviz yerine bizim bu parayı alır o zman gavur parasına ihtiyaç fazla kalmaz her şeyi biz mi akıl edecek piyasaya 280 milyar dolar girer kısa zamanda
    Cevapla
  • Krall 3 yıl önce Şikayet Et
    Libyada banka varmı? Benim bildiğim dış ülkelerde bankaları izne dayalı harcama yapıyorlar. Abd fransa isviçre elkoyduğunu biliyorum savaş gideri olarak. O zamanlar da türkiye payına düşen miktarı tahsil etmişti
    Cevapla
  • Hayri 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısıyla inş
    Cevapla
  • Baris 3 yıl önce Şikayet Et
    Venezuella ve Lübnan ile SWAP anlaşması yapalım.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR