Bakan açıkladı! İlk kez 15 Eylül'de toplanacak

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Kamu Personeli Danışma Kurulu'nun tarihinde ilk kez gündemli olarak 15 Eylül'de toplanacağını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2020 13:39 GÜNCELLEME 10.09.2020 13:44 EKONOMİ
Bakan açıkladı! İlk kez 15 Eylül'de toplanacak
Bakan açıkladı! İlk kez 15 Eylül'de toplanacak

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Bakanlığın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantının gündeminin “COVID-19 salgını döneminde kamu personel uygulamalarının değerlendirilmesi” olarak belirlendiğini ifade etti. 

 

 

Bakan Selçuk toplantıya, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı,  Strateji ve Bütçe Başkanlığı temsilcileri, Çevre ve Şehircilik, Hazine ve Maliye ile İçişleri bakanlıklarının yetkilileri, Memur-Sen, Türkiye Kamu Sen ve KESK temsilcileri ile hizmet kollarında yetkili sendikaların genel başkanlarının katılacağını belirtti.

KPDK, kamu görevlileri sendikaları ve konfederasyonları ile kamu idareleri arasında sosyal diyaloğun geliştirilmesi, kamu personel uygulamalarının değerlendirilmesi için toplanacak.  

 

 

Toplantı, pandemi sürecinde tedbirlere uygun olarak gerçekleşecek. Salonda sosyal mesafe kurallarına uygun bir oturma düzeni olacak, temizlik ve maske kurallarına göre de önlemler alınacak.

YORUMLAR 5
  • ALPASLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Taşerona d-4 li işçilerin özlük hakları (tayin hakkı) ve maaşları artacak mı? Ne zaman?
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmeli memurların tayin hakkı yokken teseron işçilere tayin hakkı istemek nekadar doğru bir şeydir
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    engelli işçilerin bir kısmı idari izinli . diğer kesim ise hala çalışıyor. ortopedik engelliler olarak idari izinli olmak istiyoruz.
    Cevapla
  • Umut 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım 20 martta işime son verildi her ay düzenli nakdi destek alıyordum bu ay yatmadı herhangi bir sigorta girişimde yok her ay düzenli nakdi destek alıyordum bu ay yatmadı neden acaba????LÜTFEN yardımcı olun lütfen allah rızası için çok magduruz
    Cevapla
  • Halil kurtulmuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Benimde yatmadı bu ay
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR