Bakan Albayrak: "İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ”Güçlü ekonomimiz ve sağlam finansal altyapımızla yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2020 20:26 GÜNCELLEME 14.09.2020 20:29 EKONOMİ
Bakan Albayrak: "İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün!
Bakan Albayrak: "İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün. Güçlü ekonomimiz ve sağlam finansal altyapımızla yatırımlarımıza devam ediyoruz. Düsturumuz, katma değerli üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir büyüme” ifadelerine yer verdi.

 

Türkiye'nin güçlü ekonomisi ve sağlam finansal altyapısıyla dünya ekonomilerinin eşi benzeri görülmemiş bir belirsizlikten ve krizden geçtiği bir dönemde yatırımlarına, projelerine ve hepsinden önemlisi stratejik reformlarına hız kesmeden devam ettiğini kaydeden Bakan Albayrak, “İşte ekonomimizde tüm kurumlarımızla güçlü koordinasyon içerisinde hedeflerimize yönelik adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Katma değerli üretime, istihdama ve ihracata dayalı bir büyüme modeli için çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah çok yakın bir dönem içerisinde toparlanmanın ekonominin tüm paydaşları, tüm kesimleri, tüm vatandaşlarımız nezdinde de çok daha ciddi bir şekilde hissedilmeye başladığına inşallah şahit olacağız” dedi.

YORUMLAR 3
  • Maduruz 3 yıl önce Şikayet Et
    Araba fiyatlari inmeli üretici esnafa mlz.makina.alınmali tüm.fiyatlar inmeli bakanım saygılarımla...
    Cevapla
  • eskici 3 yıl önce Şikayet Et
    su dolar isinide halletsek islem tamam cok yuksek gerci iki yil onceki ile ayni ama kombi fiyatlari artmis
    Cevapla
  • Kaan ak 3 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye tarihinin en guclu doneminde ekonomik olarak. Herkesin evi arabasi var. Istedigini yiyor iciyor. Kiralar elektrik su odeniyor. Calisan herkese is var. Issizlik yon denecek kadar az. 2000 ve obcesini dusunun. Aksini soyleyen haindir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR