Türkiye 54 ülke arasında açık ara birinci oldu! Gelmek için gün sayıyorlar

İngilizlerin sonbahar tatili planlarında da Türkiye açık ara birinci oldu. Türkiye'ye bu mevsim 60 yeni uçuş eklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.09.2020 11:49 GÜNCELLEME 23.09.2020 11:49 EKONOMİ
Türkiye 54 ülke arasında açık ara birinci oldu! Gelmek için gün sayıyorlar
Türkiye 54 ülke arasında açık ara birinci oldu! Gelmek için gün sayıyorlar

İngilizlerin tatil tercihleri arasında sonbahar sezonunda da Türkiye açık ara birinci durumda. Türkiye'ye 60 yeni uçuş eklenirken turizmciler bu yıl sezonun hiç kapanmayacağını söyledi.

 

 

Büyük Britanya’da, Türkiye tatiline ilgi sonbahar sezonunda da sürüyor. Akşam Gazetesi'nden Ender Türkkan'ın haberine göre, İngiliz Daily Express gazetesi, “Türkiye, seyahat koridoru listesindeki yeri sayesinde son haftalarda İngiliz turist akınına uğradı” diye yazdı. Diğer gazetelerde de, fiyat karşılaştırma sitesi ve online rezervasyon portalı Travel Supermarket’in verileri doğrultusunda, Türkiye’nin ekim ayında da Britanyalılar için dünyanın en popüler tatil destinasyonu olmaya devam edeceği vurgulandı.

BODRUM, FETHİYE, ANTALYA

 

 

Haberlerde, tatil paketi aramalarında karantinasız seyahat imkanı tanınan 54 ülke arasında Türkiye’nin ilk sırada olduğuna işaret edildi, “Travel Supermarket’e göre, yalnızca 8 Eylül ile 15 Eylül arasında, 11 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında çıkış yapan tatiller için tüm paket tatil fiyatı karşılaştırma aramalarının yüzde 30’u Türkiye içindi” ifadeleri kullanıldı. Britanyalıların Türkiye’de en çok tercih ettikleri tatil merkezleri ise Marmaris, Bodrum, Fethiye ve Antalya olarak sıralandı. Türkiye ilgisi İngiliz tur operatörü ve hava yolları firmalarının planlamalarında, faaliyetlerinde değişiklik yapmasına yol açtı. İngiltere’nin önde gelen hava yolu şirketleri 60 yeni uçuş eklediğini duyurdu. Sezonun kışa uzatıldığı açıklandı.

HER ZAMAN MÜSAİTİZ BEKLERİZ

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Marmaris Temsil Kurulu üyesi Suat Esin şunları söyledi: “Bölgemiz, iklimi, doğal ve tarihi zenginlikleriyle yılın her dönemi tatil yapmaya müsait. Marmaris’te senenin 10-11’i ay denize girmek mümkün. Yıl sonuna kadar hatta kışın da misafirlerimizi ağırlayabiliriz

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu turizimciler paralarını yurt dışı hesaplarına kaçırdığı sürece hiç bir olumlu yansıma olmaz. Bu konuda yasal düzenleme yapılmalı, vergi kaçıranların piyasadan alınmalı.
    Cevapla
  • Terzi yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelin gelin dolarlarınızı avrolarınızı paundlarınızı getirin buraya canlansın piyasa yaw
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    1sterlin 10 lira olmuş Türkiyeden daha ucuz ülke mi var..Benim ülkemde hayat yabancıya bedava
    Cevapla
  • Bircihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Batılı turistler ülkelerinde virüs sonbahar kış aylarında çok şiddetli olacağını bildikleri için belli bir yaş grubunda olanlar tatil planlarını buna göre yaptılar ülkemizde virüsten ölmekten Turkiye ye gidelim yaşayalım derdindeler tatil hikaye kış sezonda kapalı olmayacak eğer hava sahası açık olursa türkiye tarihinde korilamayacak rekorlar kırabilir
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne komplo teorisiydi be. Kimsenin okulu, işi yok 6 ay burada kalacaklar. Gelen turistlere bir sor bakalım neden gelmişler? Hepsi en ucuz ülke sizinki ondan geldik diyor.
    Cevapla
  • ,.......... 3 yıl önce Şikayet Et
    İster tatil icin ister olumden jacmak icin geksinler bu sene gelen bundan sonrada gekecektir cunku Turkiyede misafirperverligi hizmeti konforu ucuzlugu dogayi tarihi ....hicbir yerde bulamazlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR