Dünyanın en lüks yatlarından...Bodrum'a demirledi
Dünyanın en lüks süper yatlar arasında gösterilen ’Lana’ isimli yat, Muğla’nın Bodrum ilçesine demirledi.
ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2020 17:27
GÜNCELLEME 10.10.2020 17:29
EKONOMİ
Cayman Adaları bayraklı ’Lana’ isimli süper yat, dün sabah Kumbahçe Mahallesi Paşatarlası mevkiinde Bodrum Yolcu Limanı iskelesine yanaştı.
Bu yıl denize indirilen 107 metre uzunluğa ve 16 metre genişliğe sahip olan yat, dünyanın en lüks süper yatları arasında gösteriliyor. İçerisinde çok sayıda misafir ve mürettebat kabini, jakuzi, spor salonu, plaj kulübü ve yüzme havuzu olan 3 katlı yatta, su sporları ekipmanları da bulunuyor.
Yatın kiralık olduğu, ilçede birkaç gün kalacağı öğrenildi.
YORUMLAR 2
-
Bahadır 5 yıl önce Şikayet EtYat bile haber oluyor... Ne önemli, ne değerli... Şeref vermiş sahilimize sanki. Bu nasıl anlayış? Bu nasıl maddecilik böyle?Beğen Toplam 5 beğeni
-
Mustafa 5 yıl önce Şikayet Etnediyon yahu sen?Beğen Toplam 1 beğeni