Ünlü otobüs devi için karar verildi

Kara yolu ulaşımının en köklü markalarından biri olan Pamukkale Turizm’inden güzel haber geldi. Pamukkale Turizm Seyahat Ltd. Şti’nin ilan ettiği konkordato sürecine yönelik mahkeme kararını verdi. Alacaklı olan tedarikçi ve finans kuruluşlarının yüzde 99’unun olumlu oyunu alan şirketin konkordato projesi kapsamında borçlar ilk 1 yılı ödemesiz 48 ayda ödenecek.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2020 10:05 GÜNCELLEME 13.10.2020 12:33 EKONOMİ
Ünlü otobüs devi için karar verildi
Ünlü otobüs devi için karar verildi

Yaşanan ani döviz ve banka faiz artışı sebebiyle 2018 yılında nakit sıkışıklığı yaşayan firmaya konkordato talebi sonrasında mahkeme tarafından 3 kişiden oluşan konkordato komiser heyeti atanmıştı.

 

 

Geçen ay gerçekleşen alacaklılar toplantısında, alacaklı olan tedarikçi ve finans kuruluşlarının yüzde 99’unun olumlu oyunu alan şirketin konkordato projesi, Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülen davada tasdik edildi.

BORÇLAR 48 AYDA ÖDENECEK

 

 

Mahkemenin tasdik ettiği proje kapsamındaki borçlar ilk 1 yılı ödemesiz 48 ayda ödenecek. Böylece marka, yaşadığı mali darboğazdan çıkmak maksadıyla hazırladığı proje kapsamında seferlerine devam edecek.

58 yıllık yolculuk markası Pamukkale Turizm’den yapılan açıklamada, "Türkiye ekonomisine istihdam sağlamayı ve yolcularımızı sevdiklerine ulaştırmayı aynı sorumluluk şuuruyla sürdürmekteyiz. 3 bin 500 çalışanımız, aileleri, iş ortaklarımız ve yolcularımızdan oluşan tüm Pamukkale Turizm ailesine destekleri için teşekkür ederiz. Önümüzdeki 6 ay zarfında diğer grup şirketlerimizin projelerinin de tasdik edilmesiyle yolumuza çok daha sağlam adımlarla devam edeceğiz" denildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 4
  • Ahmet ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep bu firmayla yolculuk yapıyorum muavinler çok iyi işlerini yapıyorlar jumbo hata en iyisi inşallah batmaz allah tüm şöferleri muavinleri yolcuları korusun
    Cevapla
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Batmasın hiç bir firma kuruluş, Memleketim ve insanımız kazansın. Herkesin işi tast gitsin. Parada tek elcilik olmasın. Küçük esnafları ezdirmeyin ey vatandaş. Şuurlu olun
    Cevapla
  • Mehmet özseçen 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım yar ve yardımcımız olsun Amin inşallah.
    Cevapla
  • Dermanbey Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardimci olsun kazasiz surusler diliyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR