Erdoğan talimatı verdi! 4 milyon kişinin borçlarına yapılandırma müjdesi

AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 4 milyon kişinin 500 milyar liralık borçlarının yapılandırılacağını bildirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2020 08:24 GÜNCELLEME 19.10.2020 08:25 EKONOMİ
Erdoğan talimatı verdi! 4 milyon kişinin borçlarına yapılandırma müjdesi
Erdoğan talimatı verdi! 4 milyon kişinin borçlarına yapılandırma müjdesi

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, yeniden yapılandırma ile ilgili bir çalışma yaptıklarını, düzenlemeyi istihdam paketine eklemeyi düşündüklerini açıklamıştı.

 

AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz ise Twitter'dan yaptığı paylaşımda, düzenlemenin kapsamı ile ilgili bilgi verdi. Demiröz, "Cumhurbaşkanımızın talimatları ile 4 milyon kişinin 500 milyar liralık vergi ve sigorta borçları, gümrük, trafik, kaçak köprü geçiş cezaları, öğrenci kredi borçları, belediyelere olan çeşitli borçlar ile bazı idari para cezaları yapılandırılacak" dedi.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 38 TÜMÜ
  • Haydar 3 yıl önce Şikayet Et
    Memurlara ne var
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    yazık ya vallahi billahi yazık. ödeyemeyen için lafım yok. fakat bu işi bilerek takip eden nice firma var. ödemiyor parası oldugu halde. faize dövize altına yatırıyor yatıracagı vergiyi cezayı neyse artık. sonra gelsin paralar. 2 sene ödeme yapmıyor adam. ceza da almıyor vergi de artmıyor yada ödeyecegi rakam. ee ne oldu yine olan garip milletimizin vatandaşına oldu. kıt kanaat vergisini sgk sını cezasını nasıl öderim diye düşünen mükellefe oldu. hayırlısı ne diyeyim.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenci kredilerini düşündüğünüz için Çok teşekkürler sayın cumhurbaskanimiz.
    Cevapla
  • Huseyin kaplay 3 yıl önce Şikayet Et
    Bankalarda n kiredi adi altinda para dagitilmasin esnaflara ssk bağkur vergi borclari silinsin
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bağ-Kur borcu varken hastahaneye gidilemiyor.Olduki adamın bir ara parası oldu veya borçlanıp bağkur borcunu ödediği zaman geçmişe dönük alamadığı sağlık hizmetlerinden dolayı da bağkura ödeme yapıyor .Bu parayı vatandaşa kim ödeyecek.Yada yapılandırma yapılırken neden bunlar dikkate alınmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR