Bakan Koca müjdeyi verdi: 12 bin personel alınacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda sağlıkçılarla ilgili yeni bir gelişmeyi de paylaştı. Bakan Koca, 12 bin sağlık personeli alımı yapılacağını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2020 09:14 GÜNCELLEME 29.10.2020 10:30 EKONOMİ
Bakan Koca müjdeyi verdi: 12 bin personel alınacak
Bakan Koca müjdeyi verdi: 12 bin personel alınacak

İstanbul’da gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Koca açıklamaları sırasında sağlık personeli alımı da yapılacağını sözlerine ekledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Önümüzdeki hafta muhtemelen kasım ayının ilk haftası için 12 bin sağlık çalışanı alım ilanına çıkacağımızı müjdelemek istiyorum” dedi.

 

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Başvurular 2 Kasım Pazartesi günü sona erecek. Başvurular, kura takvimine göre Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet adresinde yer alan Personel Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak. Adaylar en fazla 10 tercih yapabilecek.

 

KURALAR NE ZAMAN?

Kura tarihi ise 20 Kasım Cuma günü olarak açıklandı. Kura yeri ve saati Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün internet adresinden ayrıca ilan edilecek.

Atama işlemleri, ilan edilen takvim çerçevesinde noter tarafından bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR