İhtiyaç sahiplerine 6 ay ödemesiz ve faizsiz 10 bin TL kredi geliyor! Faizsiz kredi detayları

İhtiyaç sahiplerine 6 ay ödemesiz ve faizsiz 10 bin TL kredi verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrası detaylarının açıklanması beklenen krediye ilişkin ilk detaylar belli oldu. Paketin onaylanması halinde 6 ayın sonunda hiçbir faiz geliri olmaksızın kamu bankaları tarafından Sosyal Hayati Desteklemek amacı ile finansman destek sağlanması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 14.12.2020 12:27 GÜNCELLEME 14.12.2020 12:28 EKONOMİ
 İhtiyaç sahiplerine 6 ay ödemesiz ve faizsiz 10 bin TL kredi geliyor! Faizsiz kredi detayları
İhtiyaç sahiplerine 6 ay ödemesiz ve faizsiz 10 bin TL kredi geliyor! Faizsiz kredi detayları

6 ay geri ödemesiz faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. Bildiğiniz üzere Koronavirüs ile mücadele kapsamında Ziraat Bankası, HalkBank ve VakıfBank tarafından vatandaşların gıda, sağlık, kira, fatura ödemeleri (elektrik, su, doğalgaz vb.) gibi temel ihtiyaçları karşılaması adına 3 bin, 5 bin, 7,5 bin ve 10 bin TL olmak üzere 4 faklı şekilde 0,49 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz kredi imkanı sunulmuşu. Şimdi ise pandemi sürecinden etkilenen esnaf için müjdeli haber yolda.

 

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE FAZİSİZ VE 6 AY ÖDEMESİZ 10 BİN TL KREDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün düzenlenecek olan kabine toplantısı sonrası esnafın yüzünü güldürecek yeni bir kredi paketinin açıklanması bekleniyor. Sosyal Hayati Destek Paketi kapsamında esnafa 6 ay ödemesi ve faizsiz 10 bin TL'ye kadar kredi imkanı sunulması bekleniyor. 6 ayın sonunda faiz geliri alınmaksızın 10 bin TL geri ödeme alınacak. Finansman desteğinin kamu bankaları tarafından sağlanması bekleniyor.

DAHA ÖNCESİNDE BİREYSEL TEMEL DESTEK İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLMİŞTİ

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak döneminde Korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşların gıda, sağlık, kira, fatura ödemeleri (elektrik, su, doğalgaz vb.) gibi temel ihtiyaçları karşılaması 3 bin, 5 bin, 7,5 bin ve 10 bin TL olmak üzere Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi verilmişti. 

 

 

Kredi kapsamında 0,49 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz olmak koşulu ile tüm vatandaşlara sunulan kredilerin sonuçları açıklanarak vatandaşların hesaplarına yatırıldı.

YORUMLAR 4
  • Esmer 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl.meselede burda alınan asgari ücret belli cepteki delikli kuruşa bile gözünü dikerler onuda alırlar sen köşeye sıkışda lanet bankalardan bor al diye seni .... Bile bile köleleştirirler " sen açmısın "" açımtamısın umrunda değil "" ama bak yurt dışındaki yönetime nasılsa vatandaşina sahip çıkıyor kimseye muhtaç dai etmiyor maddi yardımda bulunuyor geliri iyi olmayana kira yardımı bile yapıyor dogirdugun her cocugu maaş bağlıyor
    Cevapla
  • zor o işler 3 yıl önce Şikayet Et
    daha öncede alamadık yine alamayacagız. kendi tok esnafına veriyor bankalar . ihtiyacı olana değil
    Cevapla
  • tırreeekk 3 yıl önce Şikayet Et
    daha önce verdiğiniz kredinin günü geldi ve dükkanların tekrar kapanması ile ödeyemez hale geldik.Milletle alaymı ediyorsunuz
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet hiç bir bankadan temel ihtiyaç kredisi alamadım ev hanımı aldı iki kişi çalışan aldı biz emekçi olana hep red neden acaba neye ve hangi kritere göre dağıttılar.benim gibi bir sürü var.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR