ÇAYKUR'dan İstanbul'a özel 'Ayasofya' çayı

ÇAYKUR, İstanbul Sarıyer'de açılan özel çay satış mağazasında, elek altı olarak bilinen en özel çaylardan hazırlanan 'Ayasofya' isimli çay paketini satışa sundu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.01.2021 20:36 GÜNCELLEME 21.01.2021 20:38 EKONOMİ
ÇAYKUR'dan İstanbul'a özel 'Ayasofya' çayı
ÇAYKUR'dan İstanbul'a özel 'Ayasofya' çayı

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, çay tiryakilerinin beğenisine sunmak amacıyla oluşturdukları konseptle çay satış mağazaları açmaya başladıklarını söyledi. Rize, Artvin, Giresun ve Erzurum'dan sonra İstanbul Sarıyer'de özel çay satış mağazası açtıklarını anlatan Alim, "Burada 90 çeşit çayımız yer alıyor. Amacımız ürünlerimizin tamamını tüketicilerimizin bir arada görebilmesi, dokunabilmesi 'böyle bir çay da var mı?' diyebilmesidir. Kalitesini, rengini, çeşidini ve kendine göre ebadını seçip kararını bütçesine göre verebilmesi için her türlü çayımızı bu şekilde tüketicilerimizin beğenisine sunduk. İnşallah mağazalarımızın tüm illerde açılması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

"İSTANBUL'A ÖZEL AYASOFYA ÇAYI"

Çay satış mağazalarını açtıkları bölgelere özel ürünler ürettiklerini belirten Alim "Her mağazamıza özel, o bölgeye ait bir sembolü taşıyan ve sadece o mağazada satılmak üzere özel bir çeşidi yapalım istedik. Erzurum'dakine Palandöken Çifte Minare sembolleri içeren paketiyle Palandöken çayı, İstanbul'daki mağazamızda satılacak olan İstanbul'la özdeşleşen ve kentin en özel olabilecek ismi Ayasofya diye belirledik. Bu özel çaylarımıza elek altı olarak bilinen en özel çayımızdan dolum yaparak tüketicilerimizin damak tadına sunduk" diye konuştu.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    ver mehteri....
    Cevapla
  • C Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu caydan daha oncede vardi reis bize atmisti sagolsun yeni degil yani cay icmek isteyen benimle mitinge reis yoluna oluruz reiiiis
    Cevapla
  • Boşnakoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Konya'ya da gönderin abartmıyorum, satış rekoru kırarsınız.
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sözcü 2020 lın felaketi olarak Ayasofya dedi istanbulda malum %55 kesim sözcünün muhalif olduğu kesim keşke adını pontus rum koysaydın daha çok satardın
    Cevapla
  • hile 3 yıl önce Şikayet Et
    hile kesin hile :D 2 çay paketi ile 10 milyon yunanı etkilemek :D kesin hile :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR